A Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület is bevándorlást támogató szervezet – hangoztatta az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) külügyekért felelős alelnöke csütörtökön Budapesten, mielőtt Bevándorlást támogató szervezet feliratú piros matricát ragasztott az egyesület fővárosi irodájának bejáratához.

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Tisóczki Flóra arról beszélt, hogy az ilyen szervezetek ellen fel kell lépni, hiszen ezek a bevándorlást támogatják. A Soros György által támogatott szervezetek azon dolgoznak, hogy a magyar emberek akaratával szembemenve Magyarországra hozzák a migránsokat. Fontos, hogy erre magyar emberek figyelmét felhívjuk – mondta.

Kiemelte, az illegális migráció szervezését büntethetővé kell tenni, az alaptörvény módosítása és a Stop Soros törvényjavaslat is azt szolgálja, hogy Magyarország biztonságát garantálni lehessen.

Felháborítónak nevezte, hogy az egyesület egyik vezetője korábban úgy nyilatkozott: a bevándorlás azért is jó, mert mindenhonnan olyanok érkeznek, akik eleve „jobbak, mint a hazai népesség”.

Tisóczki Flóra kitért arra is, hogy az egyesületénél dolgozott korábban Szél Bernadett, az LMP társelnök-frakcióvezetője.

Közölte, hogy az akciót – amelynek kezdeteként Hollik István, a Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője hétfőn szintén egy Bevándorlást támogató szervezet feliratú piros matricát ragasztott annak a háznak a bejáratára, amelyben az Amnesty International irodája található – folytatják.