Hirdetés

„Mi a f…sz lesz velem így, hogy a Krisztián kiesett?” – Lackner Csaba kispesti MSZP-s önkormányzati képviselő szerint így reagált Somogyi László vállalkozó arra, hogy Kránitz Krisztiánt, a kispesti vagyonkezelő (Vaműsz) igazgatóját, nem indítja el az ellenzéki összefogás az őszi önkormányzati választáson, írja kispesti tényfeltáró cikksorozatának keddi részében a Magyar Nemzet. A vállalkozó Somogyi Lászlóné önkormányzati képviselő férje, akinek építőipari cége van, és a napilap szerint „az egyik beszélgetés során Lackner érdekes információt kottyantott el” Somogyiról. A lap megkereste a vállalkozót és feleségét is, de kérdéseikre hétfő estig nem kaptak választ.

A Magyar Nemzet által közölt hangfelvételeken felbukkan egy közös síelés története is, amikor állítólag vita alakult ki Kránitz Krisztián barátnőjével, s a nő többeket – egyebek mellett „a képviselőtársakat meg a Gajdát” is – megfenyegetett, legalábbis Lacknerék szerint.

A lap arról is ír, hogy megkereste őket egy vállalkozó, aki ismeretlen tettes ellen tett feljelentést egy kerületi felújítás ügyében.

A Magyar Nemzet írása itt érhető el.

Az ügyről korábban itt írtunk: 1. rész, 2. rész, 3. rész, 4. rész