„A politika szolgálat (kellene, hogy legyen)” címmel indít politikai tanfolyamot az egykori Jobbik-vezér. Vona Gábor igen kedvező áron fog beszélni politikai tapasztalatairól az egynapos workshopon.

Képernyőfotó: vonagabor.hu

Képernyőfotó: vonagabor.hu

Április 8-ai bukása, majd lemondása után Vona hamar szerepet váltott: politikusból önjelölt szakértő lett. YouTube-videókkal indította be influenszer-karrierjét, most pedig oktatónak is felcsap.

12 évig pártelnök, 8 évig országgyűlési képviselő, 4 évig frakcióvezető és 3 alkalommal miniszterelnök-jelölt voltam. Vezetésemmel 1%-os pártból az ország második és egyben a legerősebb ellenzéki erejévé vált a közösségünk.

– kezdődik a politikai gyorstalpaló bemutatása. A 7000 forintos ár a korlátlan ásványvíz-, kávé- és teafogyasztást tartalmazza, az áfát azonban nem. Ám ez „jelképes jegyár”, hiszen egy „intenzív nap alatt 20 év tapasztalatát” adja át Vona Gábor.

Politikai kurzus Vona Gáborral

A politika szolgálat (kellene, hogy legyen). Ha Te is így gondolod, oszd meg ezt a videót. Ha nemcsak így gondolod, de érdekel is a közélet, akkor gyere el december 8-án a politikai kurzusomra! Jegyek korlátozott számban kaphatók! A kurzus linkjét kommentben találod! #politikurzus

Gepostet von Vona Gábor am Sonntag, 18. November 2018