Fotó: Facebook/Szurkolók Magyarországért
Hirdetés

Mint írták, mozgalmuk nem nagy tömegeket megmozdító akciókat szervez, mert ez a jelenlegi helyzetben veszélyes és nem kivitelezhető, inkább arra biztattak mindenkit, vegye fel a kapcsolatot kedvenc klubja vagy a hozzá legközelebb eső város egyesületének szurkolótáboraival.

„Csatlakozzatok adománygyűjtéseikhez, segítsetek a szervezésben, felhasználva akár szakértelmeteket egy adott területen, vagy kapcsolataitokat, ismeretségeiteket bevetve!”

Kedves Szimpatizánsaink!Oldalunk létrejötte óta számos facebook üzenetet és e-mailt kaptunk tőletek, amiért nagyon…

Gepostet von Szurkolók Magyarországért am Montag, 23. März 2020

Az oldal ezekről az akciókról számol be – csütörtökön például arról adtak hírt, hogy a magyar válogatott vezető szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade ’09 a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézethez látogatott el.

„Mi a mai napon 300.000 Ft értékben vásároltunk be a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórháznak. Egy nagy teljesítményű kombinált mosó-szárító gépet vettünk, illetve két karton mosószert, valamint öblítőt! Ezenkívül ásványvíz, üdítő, téliszalámik, kekszek, teák, kávé és 3 karton gyümölcs, stb. került átadásra” – írták, hozzátéve: „Nincs megállás, folytatjuk!”

Szerte az országban voltak hasonló, a klubcsapatok szurkolói csoportjai által szervezett akciók: megmozdultak például a nyíregyházi, a győri, a kispesti, a nagykanizsai vagy épp a zalaegerszegi szimpatizánsok is. 

A Ferencvárosi B-közép tagjai például csütörtökön húsz adag meleg reggelit, ásványvizet és gyümölcsöt vittek az egyik kórház a dolgozóinak, és úgy tervezik, mostantól rendszeresen támogatnak majd egy-egy kórházat hasonló felajánlásokkal.

Szurkolótársaink!Ma a Ferencvárosi B-Közép nevében az egyik olyan budapesti kórházban jártunk, amely a járvány által…

Gepostet von Ferencváros B-Közép am Donnerstag, 26. März 2020