Fotó: Vermes Tibor/Demokrata, archív
Hirdetés

A fradi.hu-n azt írták, hogy a személyazonosító lehet a személyi igazolvány, a jogosítvány vagy az útlevél. Ezek hiányában a rendező nem engedélyezi a belépést.

Az FTC egyben arra kéri a szurkolókat, időben, minél korábban érkezzenek, hogy elkerüljék a zsúfoltságot a beléptetésnél.

A maszk viselése a rendezvény teljes időtartama alatt kötelező a stadion területén.

Mint ismert, az UEFA döntése alapján a stadionok befogadóképességének maximum 30 százalékára értékesíthetők belépőjegyek.


„A legfontosabb, hogy a mérkőzés végén azonnal induljanak útnak, s hogy közvetlenül, rövid úton, megszakítás nélkül tartsanak lakóhelyükre vagy tartózkodási helyükre vagy szálláshelyükre” – írja hivatalos honlapján a Ferencváros.
„Arra kérjük minden szurkolónkat, aki kilátogat a Juventus elleni BL összecsapásra, hogy a találkozó lefújása után haladéktalanul induljon haza, útját pedig egyszer se szakítsa meg és válassza a legrövidebb utat.
Azt is kérjük, feltétlenül őrizze meg jegyét. A Juventus elleni jegy egyben a Barcelona elleni mérkőzésre szóló bérlet, de ennél is fontosabb a kijárási korlátozás szempontjából, hogy közúti vagy más módon történő hazautazás közbeni ellenőrzéskor be tudja mutatni a jegyét és személyes iratait, illetve szállásfoglalását. Szurkolóink ezzel tudják igazolni, hogy jelen voltak a Juventus elleni mérkőzésen, valamint azt is, hogy hova tartanak.
A legfontosabb, hogy a mérkőzés végén azonnal induljanak útnak, s hogy közvetlenül, rövid úton, megszakítás nélkül tartsanak lakóhelyükre vagy tartózkodási helyükre vagy szálláshelyükre.”

Korábban írtuk