Sallai Roland góllal járult hozzá a Freiburg 2-1-es sikeréhez Szalai Attila együttese, a Hoffenheim otthonában. A Bundesliga hivatalos honlapja szerint a válogatott Sallai nyolc kapura lövésben játszott szerepet – négyszer ő lőtt, négyszer pedig az ő passzából próbáltak gólt szerezni csapattársai -, ebben a mutatóban együttese legjobbjának bizonyult. Az előző idényben a 28. fordulóig kellett várnia szezonbeli egyetlen találatára, most viszont már az első körben eredményes volt.

Hirdetés
Fotó: MTI/EPA/Peter Powell
Szoboszlai Dominik, a Liverpool FC játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Liverpool FC-Bournemouth mérkõzésen

A BBC oldalán a Stoke City, a Tottenham Hotspur, a Manchester United és a West Bromwich Albion korábbi csatára, Garth Crooks állította össze a Premier League második fordulójának álomcsapatát, amelyben szerepel Szoboszlai Dominik is. Új klubja, a Liverpool FC 3-1-re nyert Kerkez Milos együttese, a Bournemouth ellen, a meccs legjobbjának éppen az RB Leipzigtől leigazolt magyar középpályást választották, aki kiharcolt egy büntetőt, a harmadik gól pedig az ő kipattanó lövése után született.

Crooks szerint Szoboszlai megmutatta, hogy képes határozottan játszani, illetve azt, hogy egy jó futballista tulajdonságai közül mindegyikkel rendelkezik, és úgy tűnik, szeretne folyamatosan részt venni a játékban.

Korábban írtuk