Akkor mégis mi történhetett? A szervezete változott meg, az immunrendszere betegedett meg, működik hibásan, s kezd a természetes környezetére is túlérzékenyen reagálni. Ezért nem elegendő, és nem is lehetséges, a követhetetlen számú allergént kerülni, hanem meg kell keresni a mélyebb összefüggéseket az allergiás beteg szervezetében. Holisztikusan! Meg kell keresni azokat az elváltozásokat, amelyeket „civilizált” világunk sugárterhelése, százezres nagyságrendű vegyszere, állandó distressze, és a megizmosított mikrobák tömkelege váltott ki. Erre kiválóan alkalmas a biofizikán, az energetikán, az informatikán és a nyugati medicinán alapuló Voll-módszer, mellyel nemcsak a gyulladásos gócok, de a szervezetet terhelő egyéb ágensek, sőt a gyógyulást eredményező homeoizopátiás szerek is kitesztelhetők.

Szakavatott kezekben/fejekben a gyógyulás módja is megállapítható. Természetesen, mivel az egész embert vizsgáljuk és gyógyítjuk, több szakorvos tudására is szükség lehet a teljes gyógyuláshoz.

Mivel nincsen két egyforma ember, a gyógyításnak is egyénre szabottnak kell lennie Az allergiából csak akkor lehet kigyógyulni, ha az egész szervezetet gyógyítjuk és nemcsak a tüneteket kezeljük. A Medic-Poliklinika immár húsz éve bizonyítja ezt.

Dr. Kecskés Gabriella, belgyógyász, homeopata

MEDIC-POLIKLINIKA

1052 BUDAPEST, Városház u. 14.

Telefon: 266-6050, 317-6253

info@medicpoliklinika.hu

www.medic-poliklinika.hu