A német választási kampánynak köszönhetően végre sok történelmi sötét folt kivilágosodott, a kevéssé tájékozott nyugatiak egy kicsit tisztábban láthatnak a közeli és távoli múlt történéseivel kapcsolatban. Kiderült végre, hogy Angela Merkelnek azért kellett lezárnia a schengeni határokat, mert Orbán Magyarországa erre képtelennek bizonyult, és tömegével özönlöttek a migránsok Európába. A magyar kormány miatt terroristák ezrei érkezhettek, akik magyar pénzből és magyar titkosszolgálati támogatással terrortámadásokat hajtottak végre nyugati nagyvárosokban. Orbánnak nem ez az első dobása a világ tönkretétele érdekében, hiszen annak idején a különadók bevezetésével megroppantotta a bankokat és a multicégeket, aminek következtében a válság egészen a Wall Streetig gyűrűzött. Szerencsére azóta nyugati tanácsadók elmagyarázták a magyaroknak, mit kell tenni válság esetén, mert még egy országot sem tudnak működtetni. Nem véletlen, hogy a 146 éves egységes német, az 156 éves olasz, 538 éves spanyol vagy 438 éves holland államiság mellett a magyar alig 1017 éves múltra tekinthet vissza.


Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Nyugati politológusok szerint Magyarországot nyomasztja a gyarmati örökség, nehezen dolgozzák fel, hogy a budapesti Parlament kizsigerelt néger rabszolgák munkájából épült, és míg magyar konkvisztádorok irtották az amerikai őslakosságot, minden hájjal megkent magyar rabszolga-kereskedők szállították Afrikából az újabb és újabb szerencsétleneket.

Minden kegyetlenség feltételezhető a magyarokról, akik kirobbantottak két világháborút, és a második végén atombombát dobtak Japánra. Kegyetlen rablóhadjáratok után álnok és igazságtalan békeszerződésekkel elcsatolták a szomszédos országok területének jelentős részét, szerencsére legalább ezt az igazságtalanságot azóta a fejlett nyugat orvosolta. Egy Bokassa nevű magyar diktátor emberhúst tartott a frizsiderében. Aki tehát ismerni akarja a magyar történelem és politika pokoli bugyrait, az tanulmányozza a német sajtót.