Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Karácsony Gergely fõpolgármester-jelölt, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke és Magyar György ügyvéd az ellenzék XV. kerületi kampányzáró rendezvényén 2019. október 12-én.
Hirdetés

Nemzetközi botrányt próbáltak szítani a tavaly februári brutális szélsőbaloldali embervadászat elsőrendű vádlottjának hazai és külföldi pártfogói, illetve a globalista sajtó. 

A hazánk elleni újabb támadás ürügyét a fogvatartási körülményekről szóló alaptalan, hamis vádak szolgáltatták, ami nem újdonság, hiszen

az elmúlt években milliárdokat kellett a magyar államnak kifizetnie az úgynevezett börtönbiznisz miatt.

A magyarországi büntetés-végrehajtási intézményekben tapasztalható rossz fogvatartási körülményekre hivatkozva egy jól behatárolható kör közreműködésével tömegesen indítottak kártérítési pereket elítéltek, akik esetenként milliós kártérítési összegeket zsebelhettek be.

A szélsőbaloldali támadássorozat elkövetőinek perében ismét felbukkan Magyar György ügyvéd, aki az egyik ismert szereplője volt az említett kártérítési perdömpingnek. A baloldali politikában is aktív – a 2021-es előválasztás lebonyolításában közreműködő – jogász most az olasz szélsőbaloldali aktivista, Ilaria Salis védelmét látja el, akire az ügyészség 11 év letöltendő szabadságvesztést kért bűnszervezetben elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt. Magyar György a sajtónak panaszkodott a hétfői tárgyalás után, miközben az olasz sajtót elárasztották azok a képek, amelyeken a vádlott kéz- és lábbilincsben látható.

Korábban írtuk

Magyar Gábor korábban azzal híresült el, hogy ő volt az egykori véreskezű, kommunista belügyminiszter, Biszku Béla ügyvédje. A büntetőügyre Magyar koncepciós eljárásként tekintett.

Jól dokumentált Magyar Gábor nemzetközi globalista körökhöz és a Soros-hálózathoz fűződő elkötelezettsége, a korábbi tanulmányai és eddigi pályafutása számos példát mutat erre. A jogász 1995-ben elvégezte a Soros György által támogatott New School for Social Research „Demokrácia és sokszínűség” programját New Yorkban, egy 2011-es életrajza szerint pedig a londoni székhelyű Fair Trials International jogi szakértői tanácsadó testületének tagja/tagja volt. Utóbbit szintén támogatja Soros György alapítványa, az Open Society Foundations.

A nemzetközi sajtó is lecsapott az ügyre.

A Financial Times beszámolója szerint több lap is arról írt, hogy a nővel úgy bánnak a magyar hatóságok, mint egy állattal, szerintük ilyen eljárás Olaszországban csak a legkeményebb maffiózókkal szokás. A hisztériakeltés olyan szintre jutott, hogy Giorgia Meloni olasz kormányfőt is támadták, mivel Orbán Viktor régi szövetségese.

Magyar Gábor egyébként a 2021-es jogállamisági jelentés készítésekor is Magyarország érdekei ellen lépett fel. Bizony Brüsszelben is készülnek a 2022-es magyarországi választásokra – így kommentálta a Magyar Nemzetnek 2021 májusában egy uniós forrás, hogy a hazai sajtóban is nagy visszhangot kapott: Magyar Gábor – a baloldali ügyvéd-politikus Magyar György fia – a hazánkról készülő, 2021-es jogállamisági jelentés előkészítő delegációjának kapcsolattartója az Európai Bizottság színeiben. Ő állította össze például azoknak a magyarországi civil szervezeteknek a listáját, amelyekkel az EB konzultál a hazai jogállamiság helyzetét firtató dokumentum elkészültekor.

A további részletekről IDE KATTINTVA a Magyar Nemzet honlapján olvashatnak.