Hirdetés

Donald Trump volt elnök, aki 2024-ben indul az újraválasztásáért, csütörtökön videonyilatkozatot tett közzé, amelyben az ukrajnai háború kapcsán haladéktalan békekötésre, illetve az egész globalista neokonzervatív intézményrendszer felszámolására szólított fel, idézi a videót a Breitbart amerikai hírportál.

Minden egyes nappal, amíg ez a helyettesítő harc Ukrajnában folytatódik, globális háborút kockáztatunk. Teljesen egyértelművé kell tennünk, hogy a célunk az ellenségeskedések azonnali és teljes beszüntetése. Minden lövöldözést le kell állítani. Ez a központi kérdés. Késedelem nélkül békére van szükségünk – mondta a videóban.

Donald Trump Joe Biden elnök döntéseivel kapcsolatban elmondja: soha nem voltunk még közelebb a harmadik világháborúhoz, mint manapság.

Egy nukleáris fegyveres hatalmak közötti globális konfliktus olyan mértékű halált és pusztulást hozna, amire az emberiség történetében még nem volt példa. Ez lenne a nukleáris Armageddon. Semmi sem fontosabb, mint ennek a rémálomnak az elkerülése. El fogjuk kerülni. De új vezetésre van szükségünk – hangoztatta.

A további részletekről IDE KATTINTVA a Magyar Nemzet honlapján olvashatnak.

Korábban írtuk