Az Alerta Feminista csoport és a nevében náci időket idéző szervezet, a Wiener Einsatzgruppe Feministischer Alarmabteilung, azaz a Feminista Rohamosztag Bécsi Bevetési Csoportja tagjai betörtek az oe24 című osztrák online újság szerkesztőségébe, hogy így tiltakozzanak az ellen a „hihetetlenül kegyetlen” tudósítás ellen, amellyel szerintük az oe24 című portál a 13 éves osztrák kislány megerőszakolásának és meggyilkolásának körülményeiről beszámolt.

Hirdetés

Húsz csuklyás feminista aktivista hatolt be július 8-án délután a lap terjesztési irodájába a szeméttárolókon keresztül. A hangszórókkal, transzparensekkel és szórólapokkal felszerelt tüntetők több alkalmazottat fizikailag is bántalmaztak, de súlyos sérülés nem történt. – Egész Bécs utálja az oe24-et! – ordítozták.

Konkrétan az zavarta őket, hogy a lap „hangsúlyozta” az elkövetők afgán származását, tehát szerintük a tudósítások rasszisták. Félreértés ne essék: nem a kislány kegyetlen és kíméletlen megerőszakolása és meggyilkolása miatt tiltakoztak a nővédő civilek, hanem pont fordítva: a gyermek gyilkosait vették védelmükbe.

Az oe24 egyébként így számolt be a gyermekgyilkosságról: „A június 26-ára virradó egész éjjel erőszakoskodott a négy menedékkérő a 13 éves Leonie-val, aki felment velük az Erzherzog-Karl-Straßén található lakásba. Amikor befejezték a kislány kínzását, akit legalább tizenegy ecstasytablettával kábítottak el, és aki közben valószínűleg szívmegállás következtében már nem mozdult, a két feltételezett elkövető kivitte a lakásból a haldoklót egy füves területre az önkormányzati lakás közelében.”

Korábban írtuk

Ez verte ki a biztosítékot? Vagy az, hogy megírták, vannak bizonyítékok arra, hogy Leonie nem önszántából ment el velük, hanem elcsalták? Vagy a beszámoló arról, hogy százak vettek részt a 13 éves kislány búcsúztatóján?

A feministák a rasszizmus mellett szexizmussal is megvádolták az egyébként túlzott jobboldali elfogultsággal nem vádolható oe24 tudósításait. És egyre növelték a fogalmi zűrzavart. A röpcédulái­kon például ez állt: „Azt állítjátok, hogy importálták a nemi erőszakot a FLINTA-k (azaz a nők, leszbikusok, inter- és transzszemélyek) ellen. Mi azt mondjuk, a FLINTA-k elleni erőszak a szexista társadalom kegyetlen következménye.”

Miről beszélnek? Szexista társadalom? Az mi?

A feministák és az LMBTQ-aktivisták egy új fogalmat dobtak be a köztudatba, a „szexizmus” fogalmát, ami az ő felfogásuk szerint azért gyűlölendő, mert olyan előítéletet, diszkriminációt értenek alatta, amely az emberek természetes nemén, vagyis a hagyományos férfi-női szerepen alapul. Ami szerintük kirekesztő. A szexizmus szó eredete egyébként nem tisztázott, de a XX. század második felében a feminista mozgalmak kezdték használni a rasszizmus szó analógiájára.

További üldözendő jelenség a feministák szemében a patriarchátus. Ami egyébként épp a bevándorló kultúrkörre jellemző. De ez senkit nem érdekel, ha a Feminista Rohamosztag Bécsi Bevetési Csoportja úgy dönt, hogy az oe24 „a tudósításával normává teszi és reprodukálja a gyilkos patriarchátust”. Szerintük ez maga a szexizmus.

Az oe24 irodájában az egyik dühös aktivista egy másik fogalmat is előhúzott, a „femicídium” (nőirtás) fogalmát, amikor ezt kiabálta:

– Elegünk van abból, hogy minden femicídium után azt kell olvasnunk, hogy ez az erőszak importált!

Tényleg? Mintha megőrültek volna. Elvégre Leonie még gyerek volt, az erőszakot pedig migránsok követték el. Leonie nő volt, pontosabban kislány. Az őellene elkövetett „femicídium” miért nem bűn?

Hogy mégis mire volt jó ez az akció? Arra, hogy minden lap beszámoljon róla, és Ausztria, illetve Bécs már ne Leonie halálával foglalkozzon. Ezzel az anarchista lázadással valamit már elértek: bár nem sikerült relativizálni a lehető legsúlyosabb pedofil gaztettet, Leonie helyett már róluk beszélnek, róluk, akik erőszakolt fogalmakat takaró betűszókkal bűvészkedve heves vitákat gerjesztenek egy emberellenes ideológiáról, így már ők tematizálják a közbeszédet.

Mert mi történt? Megerőszakoltak és kegyetlenül megöltek egy kislányt az afgán bevándorlók. És miről beszél az osztrák sajtó? Feminista aktivistákról, FLINTA-król, szexizmusról, rasszizmusról, femicídiumról, miközben a józan ész ordítva tiltakozik, hisz nem egy „nőt”, hanem egy 13 éves leánygyereket gyaláztak és öltek meg. Ami pedig a rasszizmust illeti, az elkövetők még menekültstátussal sem rendelkező migránsok, akiket a hatóság valamiért nem ért rá kitoloncolni.

Hány újabb betűszót és definiálhatatlan fogalmat fognak még kreálni ezek a szörnyeteg szervezetek, hogy életellenes ideológiájukat a közvéleményre erőltessék? Nyugodtan megtehetik, hiszen semmi retorzió nem éri őket. A rendőrség mire a helyszínre ért, az aktivisták elmenekültek. Arcukat előzőleg gondosan letakarták. Minden osztrák lap róluk írt, idézve a jóságos politikusokat, akik egymás után emeltek szót a sajtószabadság védelmében. Hát persze.

És nem szakadt le az ég Ausztriára.