„Láttam, hogy nőket összefogdosnak bandákba verődve”, ezt mondta több szemtanú is a Le Figarónak a BL-döntővel kapcsolatban. Franciaország két legfélelmetesebb, bevándorlókból álló bandája a Barbes, illetve a Saint-Denis. Ráadásul mindkettő igen közel van a Stade de France-hoz, ahol a BL-döntőt játszották. Barbes két metrómegálló távolságban van egy átszállással, Saint-Denis pedig helyben van. Ott a stadion.

Hirdetés

Nagyjából ötszáz métert kellett a bűnözőknek sétálniuk, és máris francia, angol és spanyol lányokat, nőket fogdoshattak. És rabolhattak ki, mert a Figaro erről is ír.

A Real Madrid egyik szurkolója arról beszélt a Figarónak, hogy látott egy 12 éves kislányt zokogni, mert szexuálisan zaklatták. A bűnözők 30-40 fős bandákba verődtek, és megtámadtak madridi családokat – a nőket összefogdosták, és akit tudtak, azt kirabolták.

Mások arról beszélnek, hogy a Liverpool és a Real szurkolói egymást védték a migránsbandáktól, akik teljesen nyíltan próbáltak rabolni és nőket erőszakolni. Több embert ököllel kegyetlenül összevertek.

Korábban írtuk

A további részletekről IDE kattintva az Origo honlapján olvashat.