Fotó: facebook.com/Roland Tichy
Hirdetés

Arról van szó, hogy a „házasság mindenkinek” elképzelést kiszélesítsék. Lehetővé váljon a többes házasság, hogy valakinek három felesége, vagy négy férje lehessen. Kőkemény törekvések láthatók abba az irányba is, hogy az úgynevezett LMBTQ-társadalmat kiszélesítsék,

amiben a jövőben egy 14 éves gyerek saját maga dönthet arról, szülei tanácsa nélkül, hogy nemváltó sebészeti beavatkozásnak veti-e alá magát. Ez óriási kockázatot hordoz, hiszen egy 14 éves gyerek a pubertás időszakát éli, ami a nemi orientálódás időszaka.

Ebben az életkorban pedig sok-sok hibás döntést születhet, ami egész életeket tehet boldogtalanná. Ez csak néhány a szélsőséges példák közül, amelyek terén a kormány komolyan fáradozik. Az elmúlt napokban úgynevezett queer-ügyi megbízottat neveztek ki, akinek a feladata, hogy a szexualitásról szóló elképzeléseket önkényesen és önérdek szerint meghatározott irányba terelje. Ez pedig egyike azoknak a mélyen gyökerező támadásoknak, amelyek a többség által képviselt polgári élet ellen zajlanak. Számos egyéb ellentmondás is fakad ebből, ami megmutatkozik például a járványkezelési politikában – mondta többek közt az újságíró az interjúban, amelyet teljes terjedelmében IDE KATTINTVA a Híradó honlapján olvashatnak el vagy hallgathatnak meg.

Korábban írtuk