Farkasházy Tivadar: Azt is tapasztaltuk, hogy ahová Ön beteszi a lábát, az a rendszer úgy általában 5 év múlva megbukik.
Soros György: Ilyen sokáig tart?

A magyarországi ellenzék folyamatosan azon dolgozik, hogy Soros Györgyöt egyfajta jóságos filantrópként, a társadalom pozitív formálásáért elkötelezett kedves idős úrként állítsák be. Az előbbiekből az is következik, hogy a Soros által finanszírozott globális hálózat kitartottjai támadhatatlanok, hiszen az emberi és kisebbségi jogok legfontosabb letéteményesei.

Írásainkban rendszeresen megcáfoljuk ezt a balliberális narratívát, azonban eddig keveset foglalkoztunk a gazdag amerikai pénzeszsák eredettörténetével.

Készítettünk egy táblázatot, amely bemutatja, honnan származik az a rengeteg pénz, amiből Soros a kedvenceit finanszírozza. A dúsgazdag tőzsdecápa sosem riadt meg attól, ha piacok és nemzetállamok bedöntésén keresztül vezetett út vágyott céljához: a még több pénzhez.

Nézzük, az utóbbi években milyen bűncselekményeket olvastak a dúsgazdag Soros és hálózata fejére. Nemzetbiztonsági kockázatból, bennfentes kereskedésből és tönkretett gazdaságokból nem lesz hiány.

Az írás a Tűzfalcsoport blogoldalán jelent meg