Jelenlegi hely

fidesz

A balliberálisok migránsokkal kezelnék a népesedési problémát

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Fidesz szerint a magyar és európai baloldal azért támadja a kormány határvédelmi és családsegítő intézkedéseit, mert ők nem gyerekekkel, hanem migránsokkal kezelnék a népesedési problémát.

DK: a Fidesz a Gyurcsány-kormány érdemeivel szerezne szavazatokat

Fotó: MTI, archív

A Demokratikus Koalíció úgy látja, Orbán Viktor kormányzása alatt „szakadt szét” a legtöbb magyar család, mivel félmillió embert „üldözött” külföldre.

A társadalom nem vevő a durvaságra

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata

2010 óta alapvető tévedésben van a balliberális ellenzék, a Jobbik pedig balliberális fordulata után felzárkózni látszik hozzájuk. Ez a tévedés az, hogy ugyanaz a hangnem, ami a magyar politikában nem volt szokásos, de Gyurcsány Ferenccel szemben tömegigényt testesített meg, megengedhető a jelenlegi kormánnyal szemben is – mondta a Demokratának Gulyás Gergely, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke. A Fidesz alelnökével a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról, a Momentumról és Soros működéséről is beszélgettünk.

Magyarországon nem kívánatosak a no-go zónák

Fotó: MTI, archív

A Fidesz kommunikációs igazgatója nem szeretné, ha "lemondanának" Pesterzsébetről vagy Magyarország bármely más területéről, és no-go zónák alakulnának ki.

Hiteltelenek a szocialisták

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Fidesz szerint a szocialisták hiteltelenek, amikor azt mondják, a Fidesz leszavazta a 13. havi nyugdíj bevezetését, mivel pont az MSZP vette el ezt a juttatást a nyugdíjasoktól.