Jelenlegi hely

fidesz

A "Soros-birodalom" nem nyugszik

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A Fidesz szerint a "Soros-birodalom" nem fog belenyugodni a választási eredménybe, erre egyre több jel mutat. 
 

A Fidesz kizárását fogja kezdeményezni

A Fidesz kizárását fogja kezdeményezni az Európai Néppártból (EPP) a belgiumi német ajkú közösség Keresztényszociális Pártjának (CSP) elnöke, mondván, hogy Orbán Viktor kormányfő számos alkalommal túllépte a határt, ugyanakkor elismerve, hogy az indítványa valószínűleg nem kap majd elegendő támogatást a pártcsaládon belül.

Reviczky Gábor is kiáll a kormány mellett

Fotó: MTI, archív

Az Origo megkérdezte a magyar kulturális élet nagyságait a vasárnapi szavazásról.

Sorsdöntő választás következik

Fotó: Vermes Tibor/Demokrata

Sorsdöntő választás következik. Egy hazánk van, nincs másik. El akarják venni az országunkat. A migránsokat nekünk kell eltartani. Két jövő közül kell választani: az egyiket Soros jelöltjei kínálják, a másikat a Fidesz és a KDNP jelöltjei képviselik - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Székesfehérváron, a Városház téren, a Fidesz központi kampányzáró rendezvényén.
 

A Fidesz az NVB-hez fordul

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Ki kell vizsgálni a Soros-hálózat internetes választási csalását - nyilatkozta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár pénteken a közmédiának, jelezve: az elmúlt napokban olyan kormányt támadó hirdetések jelentek meg az interneten, amelyek mögött Soros egyik óriási internetes aktivistahálózata, az Avaaz áll.