Jelenlegi hely

fidesz

Csak leépíteni és kifosztani tudtak

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Fidesz-frakció szerint Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök és a szocialisták kormányzásuk alatt csak „leépíteni és kifosztani tudták” az egészségügyet, hiszen 600 milliárd forintot vontak ki az ágazatból.

A Jobbik Bayer Zsolt és a Fidesz miatt szomorkodik

Fotó: MTI, archív, szerk.

A Jobbik felszólította a Fidesz-KDNP pártszövetséget, hogy foglaljon állást Bayer Zsolt közelmúltban tett „pápagyalázó kijelentése” ügyében. 

Az MSZP „fideszes kóklereket” emleget

Fotó: MTI, archív

Az MSZP szerint az embereknek arra van szüksége, hogy professzionális szakemberek szervezzék meg az egészségügyet, ne pedig „fideszes kóklerek”, akiknek csak az a célja, hogy túléljenek egy napot a sajtóban.

Kovács Béla: ez a Fidesz kitervelt akciója

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Saját érdekének nevezte a kémkedéssel, valamint költségvetési csalással összefüggésbe hozott Kovács Béla jobbikos európai parlamenti képviselő azt, hogy minél előbb lezáruljon a büntetőügye, amelyben szerdán hallgatják ki a Központi Nyomozó Főügyészségen.

Savanyú a szőlő az MSZP-nek és a DK-nak

A Fidesz szerint az MSZP és a Demokratikus Koalíció (DK) Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök budapesti látogatásával kapcsolatos nyilatkozatai arra utalnak, hogy "savanyú a szőlő" a pártoknak.