Jelenlegi hely

fidesz

Fidesz: Vona Gábor kezdje az átláthatóságot saját magán!

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Vona Gábor kezdje az átláthatóságot saját magán - közölte a nagyobbik kormánypárt frakciója, reagálva a Jobbik elnökének szavaira, aki azt javasolta: legyenek nyilvánosak a parlamenti képviselők és állami vezetők külföldi támogatásai 1989-ig visszamenőleg.

Fidesz: A nyugdíjkasszát kizárólag Gyurcsányék csapolták meg

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A nyugdíjvagyont kizárólag Gyurcsányék csapolták meg, mert akkor is a multik érdekeit szolgálták - reagált a Fidesz Varju Lászlónak, a DK alelnökének szavaira, aki azt mondta: szükségesnek tartják, hogy a magánnyugdíjvagyonból "ellopott" pénzeket fizessék vissza.

A Fidesz szigorítaná a pártreklámok szabályozását

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Még a héten benyújtja az Országgyűlés elé a pártok tiltott támogatásáról szóló javaslatát a nagyobbik kormánypárt annak érdekében, hogy a politikai tömörülések a reklámhordozókat csak piaci áron vehessék igénybe - közölte a Fidesz frakcióvezetője budapesti sajtótájékoztatóján.

Egy nap alatt 67 ezer konzultációs ív érkezett vissza

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Egyre többen vesznek részt a nemzeti konzultációban, egyetlen nap alatt 67 ezer konzultációs ív érkezett vissza a kormányhoz - tájékoztatta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára az MTI-t.