Jelenlegi hely

fidesz

A Százak Tanácsa kiáll a kormány mellett

Fotó: shutterstock.com, illusztráció

Támogatásáról biztosította a Fidesz vezette kormányt a Százak Tanácsa. 

Fidesz: Czeglédy szökni akar

Fotó: MTI, archív

Czeglédy Csaba visszaél a joggal és szökni akar - így kommentálta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón, hogy hírek szerint az előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy Csaba jelölteti magát a parlamenti választáson, és a nevében le is adták az ehhez szükséges aláírásokat.

Gyurcsány tette tönkre az egészségügyet

Fotó: MTI, archív, szerk.

Gyurcsány Ferenc tönkretette az egészségügyet, a Fidesz-KDNP pótolja az elvett pénzt - írta közleményében a Fidesz Gréczy Zsoltnak, a Demokratikus Koalíció (DK) szóvivőjének szerdai sajtótájékoztatójára reagálva.

A Soros-hálózat teljes össztűz alá vesz minket

Fotó: MTI, archív

A Fidesz-frakció szerint a Soros-hálózat láthatóan minden nemzetközi kapcsolatát beveti, és teljes össztűz alá veszi Magyarországot, mivel az ország a kormánnyal együtt a Soros-terv végrehajtásának legnagyobb akadálya.

A Fidesznek Magyarország az első

Fotó: MTI, archív, illusztráció, szerk.

A Fidesz szerint a 2018-as választás tétje, hogy megőrizzük Magyarországot magyar országnak vagy pedig hazánk is bevándorlóországgá válik - mondta Hidvéghi Balázs, a párt kommunikációs igazgatója hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Bejelentette azt is, hogy „Nekünk Magyarország az első” szlogennel megindítja kampányát a Fidesz.