Jelenlegi hely

kereszténység

Leninék a Sátánt szolgálták

Fotó: Somfai Sándor/Demokrata

Az egyházüldözések nem értek véget, formálódnak a globalizmus újabb támadásai, mondta a Demokratának Szvjatoszlav Bulah, az orosz ortodox egyház magyar egyházmegyéjének lelkésze, a kormányzó püspök tanácsosa, akivel a szovjet vallásüldözés hét évtizedéről beszélgettünk.

"Nem politikailag korrekt, csak korrekt”

Képernyőfotó: Breitbart.com

Egy ideje már szinte naponta szerepelnek Magyarországgal kapcsolatos hírek a talán leglátogatottabb amerikai konzervatív portálon, a Breitbart.com oldalon. Most éppen a miniszterelnök a reformáció kezdetének 500. évfordulója alkalmából tartott nemzeti megemlékezésen elhangzott beszédét idézik. Az alábbiakban ismét a cikkhez érkezett kommentárok közül válogattunk.

Egyedülálló a világban a magyar program

Fotó: MTI, illusztráció

A keresztények üldözéséről Washingtonban rendezett nemzetközi konferencián Azbej Tristan helyettes államtitkár elmondta: az üldözött keresztények megsegítését célzó magyar program az első és mind ez idáig egyedüli kormányzati kezdeményezés a világon. 

Megint keresztet retusált ki a Lidl

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

A német szupermarket-lánc ezúttal egy olaszországi városka fotójáról tüntette el a kereszteket - írja a brit The Telegraph.

Az erős identitású országoké a jövő

Fotó: MTI, Illyés Tibor

Azoké az országoké a jövő, amelyeknek erős identitásuk van - mondta az emberi erőforrások minisztere. Balog Zoltánt a keresztényüldözésről tartott budapesti konferenciáról kérdeztek az M1 aktuális csatornán.