Jelenlegi hely

Molnár Csaba

Teljes baloldali zűrzavar

Fotó: MTI

Míg a kormányoldal kezdettől fogva világos és azonos álláspontot képvisel a migránsválság, illetve a kényszerbetelepítés ügyében, a még megmaradt balliberális szavazótábor nincs könnyű helyzetben, ha igazodási pontokat keres. Az még csak hagyján, hogy ahány ballib párt van, nagyjából annyiféle véleményt találunk, de például az MSZP még önmagának is képes ellentmondani.

Molnár Csaba lett a DK kampányfőnöke

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Molnár Csaba ügyvezető alelnököt választotta a Demokratikus Koalíció háromnapos kihelyezett elnökségi ülésén a párt kampányfőnökének a 2018-as választásokra.

DK: nem tudják megközelíteni a Gyurcsány-kormány teljesítményét

Fotó: MTI, archív

Hazudott a Fidesz, amikor azt állította, hogy az Európai Bizottság 18 milliárd forint visszafizetésére kötelezte a magyar államot az EMIR-rendszer kiépítésével összefüggő, 2003 és 2009 közötti szabálytalan közbeszerzések miatt, ugyanis az Európai Unió szerint még le sem zárult a vizsgálat az ügyben - közölte kedden Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője.

A DK azt kéri, hogy a baloldali ellenzék vonuljon ki a parlamentből

A Demokratikus Koalíció azt kéri a baloldali ellenzéki pártoktól, fontolják meg, hogy a jelenlegi parlamenti ciklus végéig ők se vegyenek részt az Országgyűlés munkájában. A párt kérése a kétharmados szavazásokra nem vonatkozna.

A DK megindítja a „népakarat-cunamit”

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Demokratikus Koalíció országszerte 97 helyi ügyben indít aláírásgyűjtést, a kérdések túlnyomó többsége „a romokban heverő” egészségügyhöz kapcsolódik - jelentette be a párt ügyvezető alelnöke, Molnár Csaba.