Jelenlegi hely

Molnár Csaba

Teljes baloldali zűrzavar

Fotó: MTI

Míg a kormányoldal kezdettől fogva világos és azonos álláspontot képvisel a migránsválság, illetve a kényszerbetelepítés ügyében, a még megmaradt balliberális szavazótábor nincs könnyű helyzetben, ha igazodási pontokat keres. Az még csak hagyján, hogy ahány ballib párt van, nagyjából annyiféle véleményt találunk, de például az MSZP még önmagának is képes ellentmondani.

„Borzasztó könnyű lesz ebből kormányt csinálni”

Fotó: MTI, archív

A Demokratikus Koalíció (DK) ismeretlen tettes ellen feljelentést tett, az "ukrán nyugdíjmigráció" szervezése miatt.

DK: „zárjanak minket börtönbe!”

Fotó: MTI, archív

A Demokratikus Koalíció bejelentette, nem fizeti be az Állami Számvevőszék által megállapított 16 millió forintos büntetést.

Kéz a kézben a DK és a „civil szervezet”

Fotó: MTI, archív

Választási együttműködési megállapodást kötött a Demokratikus Koalíció (DK) és a Magyar Szolidaritás Mozgalom szombaton Budapesten. Az erről szóló megállapodást Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és Székely Sándor, a Magyar Szolidaritás Mozgalom elnöke írta alá az ellenzéki párt összevont választókerületi elnöki és országos tanácsi ülésén.

Gyurcsányék telefonos kampányba kezdenek

Fotó: MTI, archív

A Demokratikus Koalíció (DK) telefonos kampánnyal hívja a fel figyelmet aláírásgyűjtő akciójára, amelynek lényege, hogy ne szavazhasson, aki soha nem élt Magyarországon, így nem viseli szavazata következményeit - közölte Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke hétfői sajtótájékoztatóján.