Jelenlegi hely

Molnár Csaba

Teljes baloldali zűrzavar

Fotó: MTI

Míg a kormányoldal kezdettől fogva világos és azonos álláspontot képvisel a migránsválság, illetve a kényszerbetelepítés ügyében, a még megmaradt balliberális szavazótábor nincs könnyű helyzetben, ha igazodási pontokat keres. Az még csak hagyján, hogy ahány ballib párt van, nagyjából annyiféle véleményt találunk, de például az MSZP még önmagának is képes ellentmondani.

Háborog a DK

Fotó: MTI, archív

A Demokratikus Koalíció EP-képviselői bíróságon támadják meg azokat a kormányhivatali határozatokat, amelyek értelmében országszerte le kell takarni az „Orbán vagy Európa? Válassz!” feliratú plakátjaikat.

Plakátkampányt indítanak

Fotó: MTI, archív

Egy hónapos óriásplakát-kampányt indított „az európai Magyarországért” a Demokratikus Koalíció (DK) két európai parlamenti (EP) képviselője - jelentette be egyikük, Molnár Csaba vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.

Szavazás Gyurcsány pártjában

Fotó: MTI, archív

A Demokratikus Koalíció (DK) pártszavazást tart arról, hogy a jövő évi választáson összefogjanak-e más ellenzéki pártokkal - jelentette be a DK ügyvezető alelnöke. A pénteken kezdődő internetes voksoláson minden párttag részt vehet, a szavazás hat napig tart, a végeredményt pedig jövő hét pénteken jelentik majd be.

Molnár Csaba lett a DK kampányfőnöke

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Molnár Csaba ügyvezető alelnököt választotta a Demokratikus Koalíció háromnapos kihelyezett elnökségi ülésén a párt kampányfőnökének a 2018-as választásokra.