Jelenlegi hely

Molnár Csaba


Teljes baloldali zűrzavar

Fotó: MTI

Míg a kormányoldal kezdettől fogva világos és azonos álláspontot képvisel a migránsválság, illetve a kényszerbetelepítés ügyében, a még megmaradt balliberális szavazótábor nincs könnyű helyzetben, ha igazodási pontokat keres. Az még csak hagyján, hogy ahány ballib párt van, nagyjából annyiféle véleményt találunk, de például az MSZP még önmagának is képes ellentmondani.

A DK megindítja a „népakarat-cunamit”

Fotó: MTI, archív, illusztráció

A Demokratikus Koalíció országszerte 97 helyi ügyben indít aláírásgyűjtést, a kérdések túlnyomó többsége „a romokban heverő” egészségügyhöz kapcsolódik - jelentette be a párt ügyvezető alelnöke, Molnár Csaba.

DK: kollaboráns az LMP

Fotó: MTI, archív

Kollaboránsnak tartja az LMP-t a DK, amiért megegyezett a kormánypártokkal az alkotmánybíró-jelöltekről.

DK: Orbán Viktor nem megvédi, hanem átveri az országot

Fotó: MTI, archív

A Demokratikus Koalíció (DK) ügyvezető alelnöke szerint az alaptörvény módosítását kezdeményező javaslatával Orbán Viktor miniszterelnök nem megvédte, hanem átverte Magyarországot. Molnár Csaba a javaslatot minősítve úgy fogalmazott: az „olyan lett, mint a vőlegény a nászéjszakán szerszám nélkül”.

Molnár Csaba: Juncker évértékelőjével Orbán "álnépszavazása" végleg elbukott

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke szerdai évértékelő beszédében bejelentette, hogy nem lesz kötelező betelepítési kvóta, és ezzel végleg elbukott a magyar kormány által erről a kérdésről kiírt október 2-i "álnépszavazás" - közölte Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti (EP-) képviselője csütörtökön Strasbourgban.