Jelenlegi hely

soros-hálózat

Továbbra is segítik a migráció szervezését

Fotó: Echo TV

Csak a Soros-alapítvány irodája költözik el Magyarországról, a tevékenységeik és a pénzügyi források változatlanul megmaradnak, így a továbbiakban is tudják segíteni a migráció szervezetését - jelentette ki ifj. Lomnici Zoltán az ECHO TV Napi aktuális című műsorában. Az alkotmányjogász hozzátette: az álcivil szervezetek változatlanul Magyarországon maradnak, és támogatják a hazai baloldal működését.

A Soros-hálózat már a liberális Kanadával is elégedetlen

Fotó: shutterstock.com, illusztráció

A liberális bevándorláspolitikájáról ismert Kanada megelégelte, hogy nigériai bevándorlók tömege hatolt be az országba az Egyesült Államokból. Kanada vízumpolitikájuk szigorítására kérte az amerikaiakat. A történetet természetesen egy Amerikában székelő jogvédő szervezet nem hagyta szó nélkül – írja a Figyelő.

A Soros-hálózat Brüsszelben akciózik

Fotó: MTI, archív

A Fidesz-frakció szerint a Soros-hálózat továbbra is totálisan szembemegy a magyar emberek akaratával; Brüsszelben akciózik, hogy folytathassa a migráció szervezését és ezért meg akarja akadályozni a Stop Soros-törvénycsomag elfogadását.

Soros szponzorálta a tüntetést

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A szombati tüntetés nem magánkezdeményezésből, hanem a Soros-hálózat szervezésében, Soros György pénzéből jött létre.

Soha nem látott beavatkozás

Fotó: MTI, archív, illusztráció

Egy korábbi Soros-aktivista szerint Egy korábbi, Soros-szervezetnél dolgozó aktivista szerint "ilyen mértékben még soha nem akartak kívülről belenyúlni a magyar belpolitikába".