Egy pszichiáter arra figyelmeztet, hogy Németország “időzített bombával” néz szembe annak következtében, hogy olyan férfiak vándorolnak be tömegesen, akiknek “őrületes hajlama van az agresszióra” – írja a Breitbart London.


Fotó: MTI, archív, illusztráció

“Ez egy időzített bomba” – mondta Christian Peter Dogs azzal kapcsolatban, hogy Németország nyitva hagyta határait a bevándorlók tömegei előtt. 
A ZDF tévéadón látható, Peter Hahne által vezetett műsor vendége azt állította, a pszichiátria úgy vélekedik, az emberek temperamentuma és személyisége nagyjából 12 éves korukra alakul ki.

A beszélgetős műsor témája a “Félelem hatalma” volt.

Dogs megjegyezte, a migránsoknak “nem lehet megtanítani, hogy tiszteljék értékeinket”, ezért az ebből a célból megtartott németországi tanóráknak sem lesz valódi sikere.

“Ezek olyan emberek, akiknek őrületes hajlama van az aggresszióra, mert háborúban nőttek fel. Megtanultak harcolni és nem is tudják, mit jelent harmóniában élni” – mondta.

A pszichiáter azt állította, a migránsáradattal kapcsolatban a politikusok akkor követik el a legnagyobb hibát, ha figyelmen kívül hagyják a szavazópolgárok fenntartásait. 

“Az emberek nem ‘szélsőjobboldaliak’ vagy hasonlók”, tette hozzá azzal kapcsolatban, hogy a tömeges migrációt ellenzőket “rossznak” és “szélsőségesnek” bélyegzik, miközben elhallgatják az újonnan érkezőkkel kapcsolatos problémákról szóló híreket.

Dogs, aki egy bühlerhöhei klinikát vezet, azt mondta, “az emberek őszintén félnek és bizonytalanok”, hozzátéve, hogy náluk is megfordulnak olyanok, akiknél komoly szorongásos állapot alakult ki amiatt, hogy a migránsok tömeges megérkezése óta rettegnek kilépni otthonaikból.

A Breitbart London cikke emlékeztet, hogy mindeközben a német kormány már 2015 óta háborút folytat az internetes “gyűlöletbeszéd” ellen, és olyanokat zaklatnak, akik a migrációval kapcsolatban kritikus hangnemet ütnek meg a közösségi médiumokban. 

demokrata.hu