Szelestey Lajos a Klubrádió műsorvezetője szerint ugyan nem helyes dolog, hogy az afrikai bevándorlók megerőszakolják, majd meggyilkolják a svéd nőket – amennyiben a hölgy ellenáll –, de „sajnos a maguk normái szerint nincsen más választás, jöjjön az erőszak”. Ez már csak így van.

Igen. 2015. június 10-ét írunk, és a Klub Rádióban maga Szelestey Lajos beszél, élő, egyenes adásban. És ezt mondja. Nyugodt, szenvtelen hangon. Lajos, a toleráns. Beszélgetőpartnere épp egy bizonyos jelentésről beszél – gondolom, a bevándorlás mentegetése a napirendi pont –, melyben az áll, hogy ezer svéd lányt erőszakolnak meg egy adott időszak alatt, és ennek kilencvenkilenc százalékát az általuk befogadott idegenek követik el. Ez normális dolog-e? És van-e erre szükségünk? – feszegeti óvatosan a beszélgetőpartner – gondolom, betelefonáló –, mert tudja, hogy liberális körökben sem ellenkező véleményt képviselni, sem idegeneket bírálni nem lehet. Erre jön Lajos.

„Hát tudja, megjönnek a fiatalok. Tombol bennük a tesztoszteron, végre nyugodt körülmények közé jutnak, ugyanakkor az integráció még az első időkben, amikor nem beszélik a nyelvet, annyira nem megy, hogy például be tudnának fűzni egy lányt. És a maguk normái szerint, bizony ilyenkor nincs más választás, mint hogy jöjjön az erőszak.”

Ez megtörtént, és Lajos szerintem ma is bement dolgozni, és félek, a médiahatóság sem szabott ki százmilliós büntetést és feljelentés sem történt. Ami érthető is, hisz modern korunkban a saját érdekeinket előtérbe helyezni szélsőség.

A bevándorló szép! A bevándorló jó! A bevándorlót szeretni haladó szellemű dolog! Ahogy azt a nagy elődök, Robespierre, Marx és Cohn Bendit megálmodták.

Minden bevándorlópátyolgató vigyen haza egy menekültet! Etesse saját költségén, altassa a hitvesi ágyban, ruházza a saját készletéből. A humanizmust csakis egyes szám első személyben szabad gyakorolni. A társadalomra kenni a felelősséget a kispolgárok is tudják. Vérbeli forradalmár elől jár a jó példával.