Fotó: facebook.com/Orbán Viktor
Hirdetés

Már-már közhely abban a körben, ahol nyomon követik a magyar gazdaságpolitika alakulását:

Magyarországnak és minden egyes állampolgárának az az általános érdeke, hogy az április 3-i választáson a kormánypártok szerezzék meg a többséget.

És mégsem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy ez valóban így is van, amit a számok is igazolnak. A teljesítményünket pedig még a nemzeti kormányért nem lelkesedő nagy, külföldi szervezetek is elismerik. Aki látja a tényeket, az tudja, hogy ebben a helyzetben csakis a folytatás jelentheti a sikeres jövőt. De a ráció, az észérvek mellett ott az emóció, az érzelmek.

Sokan mondják, hogy a jelenlegi vezetést leváltani akarók motivációi többnyire olyan erősek, vagy olyan jellegűek, ami miatt hatástalan a döntésük alakítására tett bármiféle érvelési kísérlet.

Hiába mondjuk el nekik a tényeket, hogy igenis jobb az általános helyzet. Hiába láthatja mindenki, hogy az ország épül. Hiába az IMF hazaküldése, a segély helyett munkát politikája, és az is, hogy sikerült leszámolni a „tanuljunk meg kicsik lenni” rossz hozzáállással. A piaci ár ötödéért vásárolt gázról nem is beszélve. De hiába a nemzetegyesítő és családbarát fordulat eredménye is.

Korábban írtuk

Sajnos ezek mind-mind szükséges, de nem elégséges előfeltételek. Ugyanis amikor eldördül a rajtpisztoly, a felkészültségen és a verseny napján nyújtott teljesítményen múlik majd a végeredmény.

Vagyis

az elmúlt tizenkét év kiemelkedő kormányzása a nemzeti megerősödésünk kulcsa, de ez most önmagában véve nem elég.

Az elkövetkező hetekben egyetlen hatásos dolgot tehetünk.

Aktívan vegyünk részt a győzelemhez vezető feladatok elvégzésében!

Sokan vagyunk. Tisztes korúak és fiatalok. Nyugdíjasok, alkalmazottak, vezetők, és mindannyian tettre készen állunk a rajtvonalnál. Megyünk, kopogtatunk, aláírást gyűjtünk, hallatjuk a bátorító hangunkat, megadva a tiszteletet mindenkinek, noha ez fordítva olykor nem teljesül. Az eredmény és egyben jutalom, a közösségi élmény felerősödése, hogy összetartozunk.

Mi vagyunk a patrióta magyarok. Ha rajtunk múlik, győzni fogunk!

A sikeres jövő kulcsa most is a jó választás. Mi már választottunk, de még előttünk a célhoz vezető út. Ha együtt csináljuk végig a kampányt, a választás napján közösen fogjuk átszakítani a győzelmi szalagot.