Fotó: MTI (archív, illusztráció)
Fotó: MTI (archív, illusztráció)
Hirdetés

És Győr kasszája nagyon tele van. Bármit is mondjanak Borkai Zsolt polgármesterre, bármi is derüljön ki magánélete rejtett zugaiból, egy biztos, a várost jól vezette. Győr gazdag város lett, hatalmas bevételekkel. És a DK most erre vetett szemet.

Már tudjuk, hogy a leleplező videók és fotók hosszú ideje keringtek a feketepiacon. Azt is tudjuk, hogy valaki végül megvette és pontos időzítéssel úgy hozta nyilvánosságra a sorozatot, hogy a választási kampány utolsó hetére érje el a botrány a csúcspontját. Arra számítanak, hogy ha sikerül a manőver, akkor Borkai Zsolt az utolsó napokban feladja, visszalép és már nem lesz mód senkit a helyére állítani. És akkor a DK alkalmatlan jelöltje megnyeri a választást. Vagyis az emberek kukkolási kedvére spekuláló balhésorozat, amit egy virtuális strici, a malackalandok egyik állítólagos résztvevője, sőt főszervezője hoz most nyilvánosságra, nem Borkai Zsoltról szól, hanem Győr városáról. Ez a rémfilm-sorozat Gyurcsányék utolsó esélye, hogy sok pénzhez és befolyáshoz jussanak, amiből fel tudják magukat építeni.

Ezúton szeretném kifejezni őszinte tiszteletemet és elismerésemet a négy jobbikos jelöltnek, akik zseniális önfeláldozással akadályozták meg Gyurcsányék terveit. Visszaléptek, de úgy, hogy az utolsó héten már az ő helyükre sem lehet állítani senkit, ezért az a négy tisztség így biztosan a jobboldalé lesz. A győri helyi választási iroda tájékoztatása ezt úgy tette közzé, hogy tizenhatból négy választókerületben a DK-Momentum-MSZP-JOBBIK-LMP jelöltjei visszaléptek, ezért az 1-es választókerületben Fodor Rolandra, a 2-esben Takács Gáborra, a 13-asban Horváth Balázsra, a 14-esben pedig Weller Ramónára érvényes szavazatot nem lehet leadni a szavazólapon.

Jegyezzük meg a nevüket, mert lehet, hogy ők mentik meg Győrt: Fodor Roland, Takács Gábor, Horváth Balázs és Weller Ramóna. Isten éltesse őket!

Fodor Roland, a Jobbik győri alapszervezetének elnöke bejelentette, „az ellenzéki moslékszövetség elveszítette képviselőjelöltjeinek negyedét, és a minimális győzelmi esélyeit is”. Hozzátette, kilépésük hónapok óta tervezett volt, „nincs köze a DK országos pártközpontja által megrendelt, a fideszes polgármestert ocsmány módon lejárató anyagokhoz”.

Győriek! A jobbikosok átlátnak a szitán, ti se dőljetek be Gyurcsányéknak!

A jobbikosok az összefogáshoz azért csatlakoztak – írják –, mert így terveik szerint a „nemzetellenes baloldali pártok” nem tudnak külön-külön frakciót alakítani az új közgyűlésben; ehhez pedig szükséges volt pár hónapig belemenniük „minden jóérzésű polgár döbbenetére ebbe a proletár rémálomba”. Ugyanis ahogy fogalmazott, „értelmes magyar ember nem támogathatja a gyurcsányista erők megerősödését sem Győrben, sem országosan”. A Jobbik győri alapszervezete úgy véli, hogy „a magánéleti botrányba keveredett Borkai Zsoltot leváltani a teljesen alkalmatlan Glázer Tímeára és a gyomorforgató módon kampányoló bandájára, semmit sem javítana a város helyzetén”. Egészen biztos, hogy vasárnapig még sok ocsmányságot tesz közzé a virtuális strici (prostituáltak futtatója, alkalmazója), de bármi is kerüljön nyilvánosságra, a győri kereszténydemokraták és fideszesek hűsége, valamint a győri jobbikosok önfeláldozó tisztasága erőt adhat Győr város lakóinak arra, hogy velük és általuk nemcsak megvédelmezhetik városukat a kommunista rablóbandától, de rendet is tesznek majd, mert Győr megérdemli a tiszta levegőt.