Miközben a normális emberek karácsonyra készülnek, egy szélsőséges kisebbség a népfrontos ellenzék uszítására és vezérletével őrjöngve dúlja szét az adventet. Meg a fővárost. Az ostobaság és a cinizmus üli nászát a tehetségtelenséggel és a jellemtelenséggel.

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Az est hangulatát a tüntetés színpadán már a magyarellenes népfront fúriakülönítménye megalapozta. A felhevült némberek eszelős ripacskodása Szabó Tímeától Vadai Ágnesen, Bangónén, Kunhalmin, Demeter Mártán át Varga-Damm Andreáig vélhetően újabb tömegeket tett kormánypárti szavazóvá, tekintettel arra, hogy épeszű ember nem bízza szemlátomást beszámíthatatlan őrjöngőkre a haza és a nemzet sorsát.

Az alvilági ellenzék tegnap már a betöréstől sem riadt vissza, a Ballik szemkilövető szövetségeseinek némelyike kerítésmászással hatolt be a Magyar Televízió épületébe, nyomukban ott lihegett a népfront mindenféle selejtje, és végül a közmédiában csövezték át az éjszakát cél, értelem, mondanivaló, gondolat nélkül.  Üres, tartalmatlan látványhőbörgés ez, erkölcsi alapok, ötlet, támogatottság híján ordítozással akarja magára felhívni a figyelmet Szanyi Tibortól Varju Lászlón, Bősz Anetten, Ungár Péteren, Ujhelyi Istvánon át a ballikos Kepli Lajosig és Stummer Jánosig a népfront összes kis percemberkéje.

Különösen szánalmas volt a méltósággal visszavonulni képtelen Hadházy Ákos és Szél Bernadett vásári csepűrágókat alulmúló bohóckodása. A bolond lyukból bolond Szél elmekórtant idézve azt visítozta, hogy verik a képviselőket, sőt, megölik Hadházyt, miközben mindössze annyi történt, hogy a közmédia biztonsági személyzete igen helyesen kipenderítette a pártjukból kibukott veszteseket az épületből, ahol semmi keresnivalójuk sem volt.

A legemlékezetesebb produkciót vitathatatlanul Kunhalmi Ágnes nyújtotta, aki ismeretlen okból nekiszaladt a közmédia épületében egy bezárt ajtónak, majd sikoltva elvágódott.

Így állunk hát 2018 adventjén. Az egyik oldalon a jövőjét építő magyarság, mely idén áprilisban harmadjára is felelősséggel és határozottan kinyilvánította véleményét és akaratát, távolra kergetve a kormányrúdtól a hülyéket, a szélhámosokat, a kalandorokat, a hazaárulókat. A másik oldalon az ebbe beletörődni képtelen hülyék, szélhámosok, kalandorok, hazaárulók, akik immár szemérmetlenül nyílt népfrontba tömörülve hergelik az importkomcsikkal és internacionalista anarchista utazócirkusszal felturbózott gyújtogató-fosztogató szánkótolvajokat, a Ballik-zászlókat lengető operett-Szamuelyket és a DK-s rongyokat rázogató műanyag Kun Bélákat.

Mindez valamelyest szórakoztató, már aki kedveli az abszurd humort. Ugyanakkor nagy a tét. Ne legyen kétségünk: háborúban állunk, és a karácsonyt zűrzavarba és erőszakba fullasztani akaró belső ellenség az Európa-szerte kétségbeesett utóvédharcba kezdő liberális, anarchista, kommunista hálózat szerves része, még akkor is, ha egy részük nyilvánvalóan a hasznos hülye kategóriájába tartozik.

A budapesti őrjöngés mögött ugyanaz a globalista háttérhatalom áll, mint amely a bécsi és római úgynevezett antifasiszta hőbörgést szervezi és bujtogatja. Hazánk és Európa érdekében genderelmebajnak, a konkrétumok nélküli demagóg korrupcióellenességbe csomagolt osztályharcos felforgatásnak és a migránssimogatásnak is véget kell vetni. Magyarországon és Európában vagy keresztény alapokon nyugvó hazafias rend, béke és építő munka lesz – vagy nem lesz Magyarország, sem Európa. Ideje tehát, hogy a haza és a nemzet ellenségeinek cselekedetei ne maradjanak következmények nélkül.