2019.04.30. Borbás Marcsi a tradíciókról A közönségdíj igazolása annak, hogy az embereket érdeklik a tradíciók - mondta Borbás Marcsi.
2019.04.04. Magyar Ízek Tavaszi Vására a Várkert Bazárban A vásár központjában a sertéshús lesz. A vásáron részt vevő termelők figyelnek az élelmiszerek minőségére és ízvilágára.
2019.03.11. Palacsintafesztiválon jártunk Több mint százféle palacsinta vagy palacsintából készült finomság egy helyen.
2019.02.05. Magyar versenyző a legjobb külföldi japán séfek között Magyar induló is versenyzett a világ legjobb külföldi japán séf címéért.
2019.01.29. „Mindent meg tudtunk csinálni úgy, ahogyan akartuk” „Mindent meg tudtunk csinálni úgy, ahogyan akartuk” - mondta el Pohner Ádám a Bocuse d'Or keddi versenynapja után.
2019.01.14. Jól halad a magyar csapat felkészülése Jól halad a magyar csapat felkészülése a Bocuse d'Or nemzetközi szakácsverseny január 28-29-i lyoni világdöntőjére.
2018.12.30. Új gasztronómiai sorozat Borbás Marcsival A főzőműsorok kínálatába igyekszik új színt vinni a Borbás Marcsi szakácskönyve című új sorozat.
2018.12.23. Mennyiség helyett minőség Nem a mennyiségre, hanem a minőségre kellene törekedni a karácsonyi ételfogyasztáskor Antal Emese dietetikus szerint.
2018.11.17. Gasztronómiai fesztivál Balatonfüreden Gasztronómiai fesztivált rendeznek november utolsó hétvégéjén Balatonfüreden.