Hirdetés

Rendkívüli időket él az ország, amely ha balliberális politikusaira tekint, joggal érzi úgy, hogy elárulták. Nem kell kormánypártinak lenni ahhoz, hogy belássa valaki: tucatnyi helyről érkeznek naponta a magyaroknak adresszált vádak, pressziók, zsarolások. És a hazai ellenzék még fel is erősíti ezeket, ezért fizetik… Hollik Istvánt, a Fidesz kommunikációs igazgatóját kérdeztük.


További témáinkból:

Brüsszel a tűzzel játszik
Város méretű migránstábort erőltetne Brüsszel hazánkra, amelyben csaknem tízezer illegális bevándorló is feltorlódhatna. Nyolc évvel ezelőtt a debreceni migránstábor lázadása már ízelítőt adott a kockázatokból, emellett számos nyugat-európai példa megmutatta, hogy mivel jár az efféle tábor. Most pedig a lángoló francia városok jelzik, hogy az uniós döntéshozók szó szerint a tűzzel játszanak.

Csoda Tarnabodon
Tarnabodról a többségnek a mélyszegénységben élő emberek képe jut eszébe. Roma falu, olyan szeglete Magyarországnak, amelyen még átautózni sem ajánlott. A valóság és az előítéletek sokáig részleges átfedésben voltak. Mára ez megváltozott. Helyszíni riportunk.

Egy „isten” alkonya
Továbbra sem teljesen világos, hogy milyen megegyezés is született a Wagner-csoport vezetője és az orosz hatalom között. Jevgenyij Prigozsin, a szabad elvonulást kapó zsoldosvezér még mindig Oroszországban repked, sőt még Putyinnal is találkozik, és nem egy ablak nélküli minszki szállodai szobában kuksol, mint az első hírek sejtették. Mi lesz Prigozsinnal és a Wagnerrel?

„Hányingerem van a partizán szótól”
Miben hasonlított az ÁVH-hoz a Heti Hetes? Miért „fáj nagyon” egy klikknek a Libri-ügy, és miért ízléstelen egy Partizán nevű csatorna a mai Magyarországon? Mező Gábor kutatóval A kultúra megszállása című új könyve kapcsán beszélgettünk.

Korábban írtuk