A Pesti Srácok arról írt, hogy a kezelőfelület öt alkalomra hivatkozott a közösségi alapelvek megsértése kapcsán. A kifogásolt bejegyzések közül a legfrissebb 1 hónapos, a legrégebbi 4 éves.

Hirdetés

„A rendszer ugyanakkor nem méltatja az oldal tulajdonosát arra, hogy megjelölje: pontosan milyen tartalmakról van szó. A tartalmakat ugyanis törölték, már nem elérhetőek.”

A PS Facebook-oldalának szerkesztői utoljára egy olyan poszt törléséről kaptak értesítést, amely hét hónappal ezelőtt a Hunnia-per vádlottjainak nyújtott államfői kegyelemről tudósított.

Veszélyes személyek és szervezetekre vonatkozó szabályozás megsértését és kéretlen tartalmak közzétételét róják fel a PestiSrácok.hu szerkesztőségének. Mindez számukra „teljességgel érthetetlen”, hiszen – mint írják – nem népszerűsítettek terrorista, vagy bűnözői csoportokat, az említett Hunnia-ügy fejleményeiről például a teljes magyar média beszámolt. Egy hír- és véleményportál Facebook-oldala esetében a „kéretlen tartalom közzététele” pedig teljességgel érthetetlen.

A teljes cikk a PestiSrácok.hu-n olvasható.

Korábban írtuk