Fotó: MTI (archív, illusztráció)
Hirdetés

Stummer János (Jobbik) szerint a kormány növekvő GDP-ről, csökkenő inflációról és munkanélküliségről beszél, valójában azonban a multik „pörgetik” a növekedést, akiket a kormány „közpénzszázmilliárdokból” csábított Magyarországra, és évekre előre kifizette számukra a dolgozók bérét.

Az elmúlt 9 évben csökkenő munkanélküliségi adatokat – folytatta – a közmunkaprogram „kozmetikázza”.

Az ellenzéki képviselő bírálta a kormányt, mert szerinte a „haverok” értelmetlen beruházásokra költik az uniós erőforrásokat.

Elismerően szólt a kormány családbarát intézkedéseiről, megjegyezve ugyanakkor, hogy pártja már kilenc éve szorgalmazza az otthonteremtési támogatások kibővítését.

Stummer János közölte, idegenrendészeti különadó bevezetését javasolják, mert nemzetstratégiai kérdésnek tartják a Magyarországon zajló „lakosságcsere” megállítását, amelynek keretében a magyar fiatalok Németországban és Angliában dolgoznak, a „ner-lovagok” pedig vendégmunkásokat hoznak be külföldről, akik hangoskodnak, verekednek a magyar településeken. A közrend fenntartásáért felelős szervek pluszköltségeit ezért azoknak kell viselni, akiknek a gazdasági érdekei miatt ezek a „migránsmunkások” megjelentek – jelentette ki.