Fotó: fidesz.hu
Hirdetés

A képviselő szerint a baloldali pártok „nem képesek szembenézni azzal, a számukra kellemetlen ténnyel, hogy az erőltetett bevándorlás és az Európán végigsöprő terrorhullám szorosan összefügg.”

Az EP állampolgári jogi, bel- és igazságügyi bizottságának (LIBE) hétfői ülésén kezdeményezésemre három jobboldali frakció írásban kérte, hogy vegyék napirendre az Európában újra megjelent iszlám terrorizmus kérdését, de a baloldali pártok – köztük Dobrev Klára DK-s és Donáth Anna momentumos EP-képviselő frakciója – ezt leszavazták – mondta a képviselő.

Hidvéghi Balázs azt mondta: „a balliberálisoktól ennyi telik, amikor ártatlan európaiakat fejeznek le terroristák. Olyan terroristák, akiket alig egy hónappal korábban hozott Európába valamelyik baloldali NGO migránshajója.”

Ezzel szemben az, hogy szeptember 8-án a bevándorlók felgyújtották a görögországi moriai tábort, már két nappal később téma volt a bizottságban – fűzte hozzá.

Korábban írtuk

A képviselő úgy fogalmazott: „minden ember élete egyformán fontos. A baloldal szerint az ártatlan európaiak élete azért egy kicsit kevésbé.”