Véleménye szerint egy diplomatának nem az a feladata, hogy a másik ország kultúráját leépítse, kritizálja, hanem hogy a két ország kapcsolatát és kommunikációját erősítse. Amit Pressman tesz, az politikai aktivizmus, ez Carlson véleménye szerint korábban soha nem fordult elő. Éppen ezért a jelenlegi amerikai nagykövetet ki kellene rúgni a viselkedéséért – állapította meg.

Hirdetés

– Be kell látni, hogy nem tudunk mindent, nem értünk mindent, és ezzel a hozzáállással bölcsebbek leszünk, mint ha úgy állunk hozzá, mint Biden és kormánya vagy Pressman nagykövet, akik azt hiszik, „tudom, mi a jó neked” – fogalmazott. Tucker Carlson ehhez hozzátette: „nem, nem tudod, magyarul sem tudsz, menj haza!

– Szégyellem, hogy egy ilyen emberrel egy országban születtem – jegyezte meg Tucker Carlson, majd azt tanácsolta a magyaroknak, hogy tartsanak ki, mert higgyék el, hogy az Egyesült Államok olyan helyzetben van, ami nem fenntartható. Mint mondta, az USA egy olyan terméket akar eladni, amit valójában senki nem akar.

– Imádom Amerikát, de azt kell mondanom, hogy a mai vezetőink megőrültek – fogalmazott a jobboldali véleményvezér, aki szerint az Egyesült Államok rá akarja erőltetni a kulturális nézeteit a többi országra. Kiemelte azt is, hogy az amerikai alapértékek nem változtak, de sajnos az őrültek vették át a hatalmat, akik már nem próbálnak úgy tenni, mintha jobb életet kívánnának az ott élőknek. Ez nagy változás, mivel korábban minden elnökjelölt azt hangsúlyozta: jobbá fogja tenni az emberek életét – mutatott rá. 

Kitért arra is, hogy sokan nem szeretik Magyarországot, mert keresztény ország, miként az oroszok nagy része is kereszténynek vallja magát. Véleménye szerint azonban ebbe senki nem szólhat bele, miként azt sem kritizálhatják, hogy a magyar kormánynak számos témában megvan a maga álláspontja, amihez ragaszkodik.

Korábban írtuk

A Fox News korábbi műsorvezetője, aki az Mathias Corvinus Collegium (MCC) és a Mandiner összefogásának eredményeként jött Budapestre, a rendezvényen Orbán Balázzsal beszélgetett, akivel szóba került a csatornától való kirúgása is.

– Ha valakit kirúgnak, akkor hirtelen felébred az ember, ez egy nagyon nagy tanítás a férfiak számára – jegyezte meg.

Az ismert médiaszemélyiség a fiataloknak azt tanácsolta, hogy hagyományos formátumú könyveket olvassanak. Mert ha jó könyveket olvasnak, akkor rálátásuk lesz a világra, különbséget tudnak tenni a jó és a rossz között.

A Magyar Nemzet beszámolója ITT, a Mandineré ITT olvasható.