A barátait, gyermekei anyját és a politikai családját eláruló politikusreménység nagy szívességet tett ezzel Gyurcsánynak, Karácsonynak és a többi bukott baloldali politikusnak – az általa keltett ribillióra figyelve nem esett annyi szó a főpolgármester tragikus városvezetéséről, a guruló dollárokkal kilóra megvett balos pártok botrányáról.

Hirdetés

De, mint ahogy – bármennyire is szerette volna – Gyurcsány sem tudta az őszödi hazugságbeszédet és az elrendelt szemkilövető attakokat a maga javára fordítani, méltó követője, Magyar Péter sem tudta a magyar embereket sokáig manipulálni.

A mai napon általa közzétett, jogilag aggályos körülmények között, titokban rögzített felvétel egy szégyen, és csupán arra alkalmas, hogy volt feleségét, gyermekei anyját hozza kellemetlen helyzetbe.
Felmerül bennünk a kérdés, hogy milyen ember az, aki ilyen aljasságra képes? Egyáltalán van-e még helye a közéletben? Szerintünk a válaszok egyértelműek, annak fényében különösen, amit reagált a hangfelvételre Varga Judit, korábbi igazságügyi miniszter.

Magyar Péter egy megátalkodott áruló, akinek nincs helye a közéletben.

Korábban írtuk