Jelenleg csak két olyan hely van Nyugaton, ahol a genderideológiáról lehet beszélni és megkérdőjelezni azt: Magyarországon és az Egyesült Államokban. Ez mutatja, hogy a woke-csőcselék milyen erősen átvette az uralmat a nyugati közbeszédben – jelentette ki Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ operatív igazgatója az amerikai The Heritage Foundationnel közös, A genderideológia veszélyei itthon és külföldön című konferencián.

Hirdetés

A nyugati világban sokan hallgatnak, amikor szembe kell szállni ezzel a mérgező üres képzelgéssel, de a magyarországi és az amerikai konzervatívok nem ezt teszik – húzta alá Törcsi Péter.

Az igazgató beszédében kiemelte, hogy a woke mocsár elleni összefogás nem csak választás, hanem kötelességünk is: „Magyarország már kivette részét a gyermekvédelemből és a genderideológia elleni harcból, már az óvodák, iskolák kapujában megállította ezt a liberális eszmét. Ne hagyjuk a szülők jogait és a gyerekek jövőjének megválasztását az iskolaszékekre és más, nem választott NGO-ra!”

Beszéde zárásaként Törcsi Péter elmondta, „össze kell fognunk, hogy a józan gondolkodású emberek változást tudjanak elérni, egyesítenünk kell erőinket! Ezért szervezi az Alapjogokért Központ immár harmadik alkalommal az egyetlen európai CPAC-et, a CPAC Hungary-t idén április 25-26-án, Budapesten.”

Korábban írtuk