Hirdetés

Arra a kérdésre, „retteghetnek-e a liberálisok” amiatt, hogy nemzetközi szinten is összefognak a konzervatív erők, az Alapjogokért Központ vezetője elmondta:

Az elmúlt hét tapasztalatai alapján egyértelműen úgy tűnik, hogy ez a „rémálom” egyre inkább valósággá válik. Az ijesztgetés helyett azonban a munkára helyezzük a hangsúlyt, hogy a közeljövőben valóban megvalósítsuk azt, amitől a liberálisok a legjobban tartanak. Nincs ugyanis, ami jobban frusztrálja a globalista-progresszív oldalt annál, minthogy a nemzeti erők összekapaszkodnak és együttes erővel veszik fel a küzdelmet velük szemben. Ez a liberális őrület ugyanis mindenhol ugyanazokat az alapértékeket támadja, ugyanazokat a kihívásokat állítja elénk, legyen szó az illegális migráció támogatásáról vagy a gyerekek genderügyi agymosásáról. Bármerre is nézünk a nyugati világban, azt látjuk, hogy a liberálisok az Isten, a haza és a család szentségének lerombolását vették a fejükbe. Ráadásul a zűrzavarban, amit ők kavarnak fel, mindig a felszínen maradnak és még nekik áll feljebb, úgy gondolják, a morális fölény náluk van. Ezzel a progresszív gőggel szemben azonban mindenhol erősödik az ellenállás, mert mi hisszük, hogy a józanság ereje utat keres magának a cselekvéshez. Az amerikai tapasztalatok, Trump példája is csak azt támasztja alá, hogy a baloldal semmitől sem fél jobban, mint az igazságtól – ezért mondják, hogy olyasmi nincs is. Tévednek, de hát ők a valósággal sosem kötöttek kompromisszumot.

Hangsúlyozta: választók tíz- és százmilliói várnak valódi konzervatív ajánlatra világszerte, mert kristálytisztán látják, hogy az eltartott kisujjal kényeskedő, névleg itt-ott még kereszténydemokrata vagy jobbközép centrumpártokat rég felzabálta a polkorrektség és a woke-ideológia.

A teljes interjút IDE KATTINTVA az Origón olvashatják el.

Korábban írtuk