Mint írja, megérkezett a legújabb Gyurcsány-féle dörgedelem a Facebookra, pörölycsapásszerű kijelentő mondatokba szedve, a baloldalon immáron kötelező body shaming kíséretében, azaz a célszemély testi adottságainak gúnyolásával.

Hirdetés

„Törpe, sőt szerencsétlen törpe – Gyurcsány Ferenc, a demokrata, a tolerancia bajnoka tegnap éppen erre a kifejezésre ragadtatta el magát Magyarország miniszterelnökével kapcsolatban. Volt még emellett rongyemberezés, valamint utalások a miniszterelnök mentális állapotára, utóbbival a társadalom egy újabb csoportját sikerült megalázni a bukott baloldali vezérnek” – fogalmaz Fürjes Balázs.

„Maradjunk a testméreteknél, mert úgy tűnik, mostanában ezt tartja a baloldali ellenzék több tagja is a legerősebb mondásnak a miniszterelnök ellen. Hiszen ezzel érvelt Karácsony Gergely is az Economistnak, akkortájt, amikor éppen a miniszterelnöki posztra jelentkezett be.”

Fürjes Balázs így folytatta:

„A történet folytatását a villamostól a hátrabukfencig és a negyedik brutális zakóig mindannyian ismerjük, erre most nem is vesztegetném a szót. Szóval Gyurcsány Ferenc nem az első baloldali toleranciaharcos, aki bátran él a testszégyenítéssel, amikor kifogy a piacképes érvekből (amik eleve nem nagyon voltak neki). Most éppen azóta félretett szövetségesétől, Karácsony Gergelytől vette át a stafétabotot, de hát nem szégyen a fiatalabbtól tanulni. Azt azért ne felejtsük el, hogy a magát hangsúlyosan antirasszistának pozicionáló Karácsony főpolgármesternek belefért az ortodox zsidókat »tetűcsúszdásnak« nevező, judapestező Bíró László támogatása is – a Városházán, Budapest címere és zászlója előtt, a főpolgármester felirat mögött. De van itt más is. A liberalizmus legújabb fellegvárában, a Momentumban például cigányozni szeretik a miniszterelnököt, ami egyenlő a rasszizmussal, hiszen senkit nem lehet vélt vagy valós származása miatt gyalázni: Ezek után csodálkozunk a legeslegfrissebb Momentum-elnök és frakcióvezető nyilasköszöntésén? […] Tahóság, testszégyenítés, megbélyegzés, rasszizmus. Ha tényleg ez a baloldal teljesítménye, az nagyon kevés. Ezt pedig nem én mondom, hanem a választók, negyedszerre. De ezek szerint mindig van lejjebb. És valahogy az mindig Gyurcsány” – áll egyebek mellett a bejegyzésben, amely teljes egészében ITT olvasható.

Korábban írtuk