Az Európai Parlament határozatban fogja kimondani: nincs kifogás és nincs haladék a jogállami feltételek bevezetése ellen!

Holnap válik hivatalossá Orbán Viktor történelmi veresége.Az Európai Parlament határozatban fogja kimondani: nincs kifogás és nincs haladék a jogállami feltételek bevezetése ellen! Oszd meg Dobrev Klára online sajtótájékoztatóját!🇭🇺🇪🇺

Posted by Demokratikus Koalíció on Tuesday, December 15, 2020

Az Európai Parlament a holnapi napon egy olyan határozatot fog elfogadni, amely kimondja, hogy Orbán Viktor múlt héten kapott sajtpapírját, vagy ahogy ő mondta, tacepaóját, akként kell kezelni, ami: sajtpapírként és tacepaóként – erősködik Gyurcsányné.

Hirdetés

A lényeg, a jogállami mechanizmusról szóló jogszabály ugyanis változatlan maradt, aszerint pedig január elsejétől el kell járni az uniós pénzek ellopásának ügyében. Orbán Viktor tehát már a múlt héten elveszítette ezt a harcot, hiszen jogállamisági mechanizmus lesz, csak kikönyörgött egy szépségtapaszt, hogy valamire hivatkozva meg tudjon hátrálni a vétó ügyében. Az Európai Parlament határozata ezt a szépségtapaszt fogja holnap letépni – ábrándozik Dobrev Klára.

A DK üdvözli az Európai Parlament tervezett határozatát, amely világosan kimondja: nincs kifogás és nincs haladék, január egytől el kell járni az uniós pénzeket fosztogató kormányok ellen. A határozat egyértelművé teszi: a jogszabály az jogszabály, ami alól nincs kibúvó senki számára sem, a sajtpapír meg sajtpapír, amit Orbán Viktor bekereteztethet, kirakhatja a falára is, de nincsen semmilyen jelentősége. A DK szerint ezzel hivatalossá és visszavonhatatlanná válik Orbán Viktor történelmi veresége az EU-ban – zárul Dobrev okoskodása.

Gyurcsány Ferenc a feleségét ajánlaná miniszterelnök-jelöltnek. Azt a Dobrev Klárát, aki az elmúlt hetekben Magyarország és Lengyelország ellen kampányolt. Hogy mondják azt lengyelül, hogy Balatonőszöd?

Posted by Dömötör Csaba on Tuesday, December 15, 2020
Korábban írtuk