A cikkre Karácsony Gergely sértődötten reagált, úgy fogalmazott, utoljára olvasott Indexet, illetve azt állította: nincs döntés az értékesítésről. Igaz, már megszületett döntésről az Index cikkében sem volt szó…

Hirdetés

Az ügyről részletesen ITT olvashat.

„Meg vagyok döbbenve! Karácsony eladná a budapesti Városházát!” – írta a Facebookon Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója. „A liberális index.hu megírta, hogy Karácsony Gergely most a több tízmilliárd értékű, műemlékvédelem alatt álló Városháza épületét adná el. Karácsony hűen folytatja mostani főnökének, Gyurcsány Ferencnek az ámokfutását. Amikor Gyurcsány Ferenc volt a miniszterelnök, ő pedig tanácsadóként asszisztált neki, akkor is minden mozdíthatatlannak és mozdíthatónak vélt vagyont eladtak, például a repülőteret, a MOL részvényeit, az Antenna Hungáriát, lényegében a teljes energiapiacot, a kórházakat, és sorolhatnánk napestig… Ha kormányra kerülnének, eladnák az Országház épületét is? Mi lenne belőle, szálloda?” – tette fel a kérdést Kubatov Gábor.

Korábban írtuk

„A Budapesti Városháza eladása kapcsán Karácsony ezt mondja: »Az ingatlan értékesítéséről semmilyen döntés nem született, arra nem keres vevőt a Fővárosi Önkormányzat.« Olvassunk a sorok között, a baloldali nyelvezetet tegyük át magyarra! A Főváros nem keres vevőt, tehát már megvan! Döntés nem született, tehát a háttérben készítik elő a mutyit. Csak a szokásos…” – fogalmazott közösségi oldalán Wintermantel Zsolt fővárosi képviselő, korábbi újpesti polgármester.

A témában megszülettek az első vicces bejegyzések és mémek is.

„Gelgő kitalálta, hogy úgy még kevesebbet kell dolgoznia, ha eladja a munkahelyét” – vetette fel Bohár Dániel.