Hirdetés

Bödőcs Tibor Facebook-oldalán kommentálta Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP választási sikerét. „Érzésem szerint a szép, lassú putyinizáció legfinomabb fogásai egyre nagyobb adagokban érkeznek majd: mérnökien legyártott újabb és újabb ellenségképek, sebészi pontosságú gyűlöletkampányok díszzsebkendős, gejl influencerek meg egyéb biorobotok előadásában. A maradék sajtó szuttyongatása. Sikerpropaganda” – írta a humorista.

„Szépen csomagolt hazugságok. Saját, ámde szerény tehetségű emberek kitömése pénzzel, paripával. Humortalan cinizmus. Agyrémek. Megélhetési hergelöncök. Polgári szalonnáculás. Csipkés, nagy összeesküvéselméletek hímzése a néplélekre: Belorusz-light, öröm lesz nézni” – folytatta.

Bödőcs Tibor az ellenzéket is kritizálta:

„Mindeközben, ahogy szokta, a baloldal megújul. Feriék betipegnek N. Sándor próféta tévéjébe, míg beengedik őket, a rendszernek órái lesznek hátra, még évekig.”

A humorista munkásságáról is ejtett pár szót:

„A NER működését bemutattam a színpadon, nagyrészt a populizmusról szól a Mulat a Manézs. Ahogy a Ruszkik, haza, család című bagatellemben jeleztem, ezt már nem érzem elég nagy kihívásnak. Az úgynevezett ellenzék is megérne egy fekete humormisét, de azt már az előtt unom, hogy elkezdeném.”

A Mandiner Bödőcs Tibor falujának, Búcsúszentlászlónak a választási adatairól is beszámol, ahol a fideszes jelöltre 61,07 százalék, az ellenzékre pedig 28,91 százalék szavazott.

A Mandiner cikkeit ITT és ITT olvashatják.

Korábban írtuk