A Jobbik elnöke, frakcióvezetője a miniszterelnök napirend előtti felszólalására reagált.

Hirdetés

A Főnök felügyeli bohócát. 🤡Gyurcsány Ferenc gyorsan visszajött a terembe, amikor Jakab Péter elkezdte felszólalását. Hiába, meg kell nézni, hogy elmondta-e amit leírtak neki. 🤷‍♂️

Posted by Nacsa Lőrinc on Monday, September 20, 2021

Jakab Péter (Jobbik) azzal kapcsolatban, hogy a kormányfő szerint ilyen sokan még nem dolgoztak Magyarországon, azt mondta, ezt az ókori rabszolgatartó társadalmak is elmondhatták magukról.

Jakab Péter arról beszélt, szerinte minél szegényebb a nép, annál jobban rázzák a rongyot a kormányban.

Jakab Péter a melósok mellett az aranytartalék miatt is aggódott, de magánélete kapcsán is aggodalmának adott hangot felszólalásában, ugyanis attól tart, hogy mások az sms-eit olvasgatják.

Beszélt arról is, hogy szerinte lehallgatják az ember telefonját. „Ki a csuda engedte be önöket a magánéletünkbe” – kérdezte.

Azt mondta, hogy a népszavazástól és a nemzeti konzultációtól senkinek nem lesz jobb az élete, hiszen a magyar állam Európa egyik legdrágábban működő állama. De hol a jólét? – firtatta. A magyar emberek onnan tudják, hogy jól élnek, hogy kiírják nekik a plakátra – fogalmazott.

Jakab Péter azt mondta, nem fogják elfelejteni, kik tették tönkre ezt az országot. Fizessenek meg a tolvajok! Jólétet minden magyarnak! – hangoztatta. Előbb-utóbb beleszaladnak egy pofonba – kezdett fenyegetőzni a jobbikos honatya, majd azt mondta a minszterelnök felé fordulva:

„Nekem nem fog megremegni a kezem, ha önt bilincsbe kell verni.”

Kövér László házelnök csak annyit reagált Jakab verbális ámokfutására:

„Azt a betyárját!”

Korábban írtuk