Magyarországon több mint 1 millió ember már megkapta az oltást! A baloldal most is csak kritizál, továbbra is nemet mondanak 5 vakcinából 2-re, ezért ha rajtuk múlna, ez a szám 350.000-el kevesebb lenne!

Posted by Hollik István on Monday, March 8, 2021
Hirdetés

Hollik István a Facebookon közzétett videónyilatkozatában hozzátette: jó esély van rá, hogy e tekintetben hamarosan az élre kerüljön Magyarország.

Számok és tények mutatják, hogy Magyarország a vakcinabeszerzésben és az oltási folyamatban is jól áll – mondta, kiemelve: ezért „álságos és felelőtlen, hogy a baloldal kritizálja az oltási folyamatot, napi politikai hasznot remélve ettől.”

Szerinte a baloldal fő foglalatossága az elmúlt időszakban az oltások elleni bizalmatlanság keltése volt. Mivel a mai napig öt vakcinából kettőre nemet mondanak, ha rajtuk múlt volna, jelenleg 350 ezerrel kevesebben kaptak volna eddig oltást – fűzte hozzá.

Hollik István azt kéri, senki ne hallgasson a baloldal politikai hangulatkeltésére, és mindenki regisztráljon az oltásra, hogy minél hamarabb „megszabadulhassunk a járványtől.”

Korábban írtuk

„Ahogy Merkely Béla professzor úr mondja: az a legjobb oltás, amelyik már a vállban van” – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója a videóban.