Fotó: Demokratikus Koalíció Facebook-oldala (képernyőfotó)
Hirdetés

Gyurcsány Ferenc elmondta, nagyra becsülte Kálmán Olga főpolgármesterjelölt-jelölti vállalását, és azt tanácsolta, „szolgálja hazáját politikusként”. Most nagyon örül, hogy Kálmán úgy döntött, politikus lesz.

Gy. Németh Erzsébet azt mondta, elsőként Kálmán Olga jutott eszébe, hogy vele szívesen dolgozna együtt majd, mint a kultúráért is felelős főpolgármester-helyettes. Végezetül köszöntötte a fedélzeten az egykori „független-objektív” újságírót.

Budapest mindenkié – most már ennek megvalósításán a sor – jelentette ki Kálmán Olga, aki elmondta, ez a kultúra területén is így kell hogy legyen. A kultúra eléréséhez, az ahhoz való hozzáféréséhez szeretne több lehetőséget adni a különböző társadalmi csoportoknak az egykori riporter. Az is a célja, mint kiemelte, hogy a külföldiek ne pusztán legénybúcsúk helyszíneként tekintsenek a fővárosra.

Később lelkesen azt ecsetelte, amikor megismerte a Demokratikus Koalíció közösségét belülről főpolgármesterjelölt-jelölti ténykedése során. Kálmán Olga azt mondta, annyira elkötelezett az ellenzéki politizálás lendülete iránt, hogy lehetetlen lenne, hogy ezután pusztán kívülről szemlélje az eseményeket.

Gyurcsány Ferenc, Gy. Németh Erzsébet és Kálmán Olga sajtótájékoztatója

Kálmán Olga a DK-ban folytatja! Legújabb tagunk Gy. Németh Erzsébet csapatát fogja erősíteni. Oszd meg és kövesd élőben Gyurcsány Ferenc bejelentését! 🇭🇺🇪🇺

Gepostet von Demokratikus Koalíció am Sonntag, 10. November 2019