Vasárnapi videójában reagált Márki-Zay Péter arra, hogy hangulatos ebéden kapták lencsevégre Bige László baloldali milliárdos társaságában. Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje szerint a titkosszolgálatok segítségével találták meg őket, hiszen Bige László többször módosította a helyszínt. Azt csak halkan tette hozzá, hogy az ebéd alatt nyilvános helyen tartózkodtak. Márki-Zay Péter elismerte, hogy kampánya támogatásáról is szó volt az ebéd alatt – számol be a Magyar Hírlap.

Hirdetés

A cikk emlékeztet, Gyurcsány Ferenc nemrég biztosított mindenkit, hogy Márki-Zay Péter a teljes összefogás nevében beszél, amikor sötétben tartott, trágyával etetett gombákhoz hasonlította azokat a választókat, akik hisznek a rezsicsökkentésben, és nem támogatják a migrációt.

Ezzel érthető módon sokak nemtetszését váltotta ki, nem csak a szavazók, de a koalíciós társak közül sem mindenki szimpatizál a miniszterelnök-jelölt politikai megnyilvánulásaival. Többek között Donáth Anna, a Momentum frissen megválasztott elnöke is kifejezte ellenérzéseit a migráns­számláló plakát miatt – írják.

A Magyar Hírlap cikkét IDE KATTINTVA olvashatják.

Korábban írtuk