Fotó: Hírnyolc
Hirdetés

Február 15-én reggelre ismeretlenek kővel dobták be a Józsefvárosi Fidesz Baross utcai irodájának ablakát. A párt helyi szervezete rongálás miatt feljelentést tett, a rendőrségi helyszínelés lezajlott.

Pikó Andrásék kitartó „munkája” eredményeként meghonosodni látszik az erőszak a kerületben; legutóbb fényes nappal támadt rá a kerületi Fidesz alelnökére egy baloldali szimpatizáns – ismerteti cikkében a portál.

A jelenlegi városvezetés keblén melengeti a szélsőbaloldalt, amely itt építette ki bázisát is az elmúlt években. A cikk Jámbor Andrást és az ő Szikra Mozgalmát említi, amely erőszakos megmozdulások szervezésétől sem riad vissza.

A portál emlékeztet, a velük cimboráló antifák – akik éppen Pikó és Jámbor kedvenc kocsmájában, a Gólyában gyülekeztek –, tavaly a nyílt utcán, csoportokba verődve vertek meg brutálisan embereket mindössze azért, mert a kinézetük alapján jobboldalinak vélték őket.

Fotó: Hírnyolc

Pikó András maga sem megy a szomszédba, ha gyűlöletkeltésről és hergelésről van szó. Közösségi oldala hemzseg a politikai ellenfeleivel szembeni uszításról. Feladat lenne bőven a kerületben: egyre több a drogos és a hajléktalan az utcákon, a köztisztaság pedig még soha nem volt ilyen rossz állapotban. A helyi baloldal folyamatos hergelése eredményeként már a nézetei miatt is támadás érheti az embert – írják.

A további részletekről a hírnyolc.hu oldalon olvashatnak.

Korábban írtuk