Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Hirdetés

„Állampárti rendszert, putyini diktatúrát idéz az eljárás, ahogy Pikó András, az ellenzék VIII. kerületi polgármester-jelöltjének kampányközpontját lerohanták a rendőrök” – kezdődik a liberális sivalkodás.

„Felháborító, hogy Kocsis Máté mindenféle hatósági vizsgálatot megelőzve bűnösnek, választási csalónak titulálja Pikó Andrást és kampánystábját egy olyan Facebookra feltöltött kép alapján, amely semmit – választási csalást biztosan nem bizonyít” – érvelnek.

„A Liberálisok kiállnak Pikó András és csapatának ártatlansága mellett!” – Pikó András ezzel aztán ki lesz segítve – tehetnénk hozzá.

„Bősz Anett országgyűlési képviselővel, Sermer Ádám ügyvivővel és Szabadai Viktor budapesti elnökkel részt veszünk Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt által holnapra összehívott szolidaritási tüntetésen, hogy együtt tiltakozzunk az állampárti időket idéző fideszes módszer ellen, amivel a kormányzat próbálja lejáratni ellenfelét” – harangozzák be ők is a legújabb ellenzéki gigatüntetést.

„Egy demokratikus jogállamban elképzelhetetlen lenne, hogy erősen megalapozott gyanú nélkül házkutatást tartsanak a kormánypárt ellenfeleinél, felforgassák magánemberek személyes tárgyait és számítógépeket kobozzanak el” – jajveszékelnek.

„Ez a botrány nem csak annak a bizonyítéka, hogy a Fidesz hadat üzent a demokrácia utolsó bástyáinak és maga alá gyűrte a valaha független állami intézményeket, de annak is, hogy Orbán Viktor és kormánya fél. Van mitől!”

– fenyegetőzik a gittegylet.

Kiállunk Pikó András polgármesterjelölt és csapatának ártatlansága mellett! Bősz Anettel, Sermer Ádámmal, Szabadai…

Gepostet von Liberálisok am Donnerstag, 12. September 2019