Tokió lesz a helyszíne a világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvénye, a CPAC következő állomásának. Mint Orbán Balázs közösségi oldalán fogalmaz: a konzervatív kormányzás magyar modellje egyre nagyobb elismerésre tesz szert világszerte.

Hirdetés

„Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy tavasszal hazánk adhatott otthont a CPAC első európai eseményének. Ezt követően pedig az augusztusi dallasi konferencián Orbán Viktor miniszterelnök aratott sikert nyitóbeszédével, majd a mexikói konferencián Gulyás Gergely miniszter úr szólalt fel, most pedig Japánban is biztosított lesz a magyar jelenlét. A konzervatív erők összefogása tokiói CPAC konferencián folytatódik. Ebben a harcban csak együtt és csak szervezetten lehetünk sikeresek!” – zárul a bejegyzés.

Korábban írtuk

Az Alapjogokért Központ delegációja már a japán fővárosban van.

„Eseménydús nap Tokióban! A szombaton kezdődő CPAC JAPAN 2022 előtt konzervatív politikusokkal, think-tankek vezetőivel, kutatókkal találkoztunk az Alapjogokért Központ delegációjával. Köszönöm a nagyszerű beszélgetéseket Akihisa Nagashima korábbi japán védelmi miniszterhelyettesnek és LDP-s parlamenti képviselőnek, Kuni Miyakenek, a キヤノングローバル戦略研究所(The Canon Institute for Global Studies:CIGS)kutatási igazgatójának, illetve a Pacific Alliance Institute elnökének, Yuya Watasenak! Együtt erő vagyunk, szerteszét gyöngeség!” – írta közösségi oldalán Szánthó Miklós.