Hirdetés

„Ha sikerül a fideszes agymosást semlegesíteni azzal, hogy önök a valóságot, az igazságot elviszik az emberekhez, beszéljenek az emberekkel… A fiatalok győzzék meg a szüleiket és a nagyszüleiket. Csak ezen múlik.

Ahogy viccesen szoktuk mondani: győzzétek meg a fideszes anyátokat! És akkor minden rendbe’ lesz!”

Ezzel az édesanyákat sértő, szerinte vicces kijelentéssel próbálta lelkesíteni nem túl népes közönségét Márki-Zay Péter, úgy állítva be, mintha a baloldali fiatalok tájékozottabbak lennének „agymosott”, fideszes szüleiknél, nagyszüleiknél.

Ahogy tegnap megírtuk: lassan lehetetlennek tűnik felsorolni, kiket sértegetett már az elmúlt hónapokban a Gyurcsány-féle baloldal kormányfőjelöltje. Beszélt már „falusi, egyszerű tudatlan emberekről”, a fogyatékos szót pejoratív értelemben használva, „fogyatékos fideszes propagandistákat” is emlegetett, de az is kiderült, a nőket sem tartja sokra.

Ez a vidéki Fidesz-szavazó küldött nekem egy teljesen megfejtett keresztrejtvényújságot. Tehát fantasztikus, ez a szegény asszony, lehet, hogy asszony, nem tudom, a helyesírása alapján gondolom csak – mondta egy videójában, míg az ATV-n így fogalmazott Dobrev Klára kapcsán: „női mivolta létére Magyarországon ebben a versenyben ő volt a legsikeresebb politikus”.

Hogy ki mindenkinek ment már neki Márki-Zay az elmúlt hónapokban, arról ide kattintva talál egy listát, videókkal.

Korábban írtuk