Hirdetés

A nő szerint anyjának mindössze általános iskolai bizonyítványa van, és többször is elítélték. Magyarázatot adott arra is, anyja miért vállalt több alkalommal is betegápolást. Minderről további részletek a HírTV oldalán olvashatók.

Amint arról beszámoltunk: Gál Kristóf, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden bejelentette, hogy a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a közelmúltban hivatalból nyomozást rendelt el a közösségi médiában megjelent videofelvétellel kapcsolatban. A „mentős videóként közismertté vált” felvétellel összefüggésben egy nőt gyanúsítottként hallgattak ki, majd kutatást tartottak az otthonában, ahol bizonyítékokat foglaltak le. Hozzátette: a nyomozás során a gyanúsított szabadlábon védekezik.

Az MSZP közösségi oldalára június elején került fel egy videó, amelyben egy nő Korózs Lajos szocialista képviselővel beszélgetett. A párt oldaláról azóta lekerült felvételen a nő azt állította, hogy mentősként dolgozik, és egyebek mellett a kórházi ágyak kiürítése után a rossz ellátás miatt elhunyt betegekről beszélt. A nőről kiderült, hogy semmilyen egészségügyi nyilvántartásban nem szerepel, az Emberi Erőforrások Minisztériuma ezért rémhírterjesztés miatt büntetőfeljelentést tett az ügyben. Az MSZP-ben a történtek miatt állítólag belső vizsgálat indult.

Korábban írtuk