Újbuda baloldali alpolgármesterei elmenekültek a Magyar Nemzet kamerái elől, nem adtak érdemi választ arra, hogy milyen szerződésben áll a XI. kerület a Szivárvány Óvoda szexuális kényszerítés gyanújával őrizetbe vett pedagógiai asszisztensének és nevelőanyjának cégével.

Hirdetés

A közelmúltban derült ki, hogy a Sokfilm Bt. éppen a DK-s László Imréék regnálása alatt kezdett egyre inkább gyarapodni pénzügyileg.

A polgármester már korábban elutasította a válaszadást azzal kapcsolatban, hogy milyen elvégzett munkáért fizet az önkormányzat, most pedig Barabás Richárd, Újbuda párbeszédes alpolgármestere menekült inkább válaszadás helyett az önkormányzat épületébe.

A politikus a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy a városvezetés mindent kommunikált, amit ezzel kapcsolatban lehetett, csakhogy ez nem így van. A lap kérdésére semmiféle értékelhető választ nem adott. A kerület másik alpolgármestere hasonlóképpen tett.

A momentumos Erhardt Attila azonban annyit elárult, hogy már 2015-ben és 2016-ban is szerződésben álltak a céggel. Csakhogy a 2018-as választások előtt a Sokfilm Bt. bevétele még a nullához közelített, míg a baloldali városvezetés alatt már milliós bevétele volt.

A Magyar Nemzet beszámolóját ITT olvashatják.

Korábban írtuk