Hirdetés

Hidvéghi Balázs úgy folytatta, mindez a 2015-ös migrációs válsággal kezdődött, amikor világosan kimondtuk, a magyarok joga eldönteni, hogy kit engednek be a területükre, és kivel szeretnének együtt élni.

Magyarország elsőként tett különbséget menekült és gazdasági migráns között. Az „új vallást”, vagyis a multikulturalizmust és a Soros György-féle nyílt társadalmat propagáló baloldali, liberális erőknek nem tetszett ez a politika. Ezért politikai offenzívát indítottak Magyarország ellen

– hangsúlyozta Hidvéghi Balázs.

Támadtak minket azért is, mert rögzítettük, hogy a házasság férfi és nő között jön létre, és azért is, mert számunkra evidens, hogy az Apa férfi, az Anya nő. És mindez akármennyire is nem tetszik Önöknek, akkor sem önök jogosultak dönteni erről, hanem a magyar emberek – emelte ki. „Újabban pedig azért értek támadások bennünket, mert úgy döntöttünk, hogy megvédjük gyermekeinket. Mert mi világosan kimondtuk, hogy a szülők joga eldönteni, hogy milyen szexuális nevelést kapjanak a gyermekeik” – tette hozzá.

A gyermekeink mindig fontosabbak lesznek számunkra, minthogy megfeleljünk a nyugaton újabban terjedő genderőrületnek. Nem akarjuk, hogy Önök diktálják nekünk az értékeinket és a meggyőződéseinket, köszönjük szépen, mi magunk is meg tudjuk határozni azokat

– jelentette ki Hidvéghi Balázs. „Tizennyolc évvel ezelőtt, amikor csatlakoztunk az Európai Unióhoz, egyértelmű volt számunkra, hogy a négy évtizedes szovjet uralom után hová akarunk tartozni: egy olyan szabad közösségbe, amely tiszteletben tartja a klasszikus európai értékeket, hagyományokat és a kölcsönös tiszteletre épül” – emelte ki.

„Azóta Brüsszel – és különösen az Európai Parlament – egyre inkább egy önelégült, posztmodern boszorkányüldöző klubbá vált, amely mindenki másra egy szűk és radikális ideológiát akar ráerőltetni. Ha pedig valaki ellenáll, ahogy mi tesszük, akkor szankciókkal és agresszív támadásokkal kezdik el zsarolni”

– jelentette ki. „Továbbra is hiszünk egy olyan Európai Unióban, ahol tiszteletben tartjuk egymás hasonlóságait és különbségeit. Ezért követelem, hogy egyszer s mindenkorra hagyják abba a Magyarország és Lengyelország elleni mérgező és szégyenletes támadásokat” – zárta felszólalását Hidvéghi Balázs.

Korábban írtuk