Hirdetés

Nyugat-Európában 2015 óta folyamatosan emelkedik a migránsok száma, ezért ott romlik a közbiztonság. A terrorcselekményeknek már több száz áldozata van, legutóbb babakocsiban lévő csecsemőket szurkáltak össze. Mindez összefügg azzal az ideológiai megközelítéssel, hogy ismeretlen személyazonosságú, illegálisan érkező embereket fogadnak be tömegesen. Ahol 10 százalék fölé emelkedik a migránsok aránya, ott ez a folyamat már visszafordíthatatlan – mondta.

Magyarország déli határainál a túloldalon már felosztották egymás közt a területet az embercsempész bandák. Pénzt kérnek a területükön áthaladásért és fegyveres harcokat vívnak géppisztollyal, machetével. Aztán abszurd módon ezek az emberek kérnek politikai menedékjogot – jegyezte meg Bakondi György.

A magyar kormány azonban azt az elvet követi, hogy a belbiztonság a határon kezdődik, és nem változtat a politikáján, hiába akarja Brüsszel, hogy engedjük be az illegális migránsokat. Európában egyedülálló módon Magyarországon megkérdezték az embereket, akik a népszavazáson egyértelműen megüzenték, hogy nem kérnek az illegális bevándorlókból, s ez kötelezi a kormányt – mondta.

Korábban írtuk