Magyar Péter komment-hadjáratának egyik szerdai célpontja Schiffer András volt. „Te ennél sokkal intelligensebb vagy” – írta Varga Judit exférje az ügyvédnek az ATV Öt című műsora után. Schiffer csütörtök reggel ugyanezen a csatornán reagált Magyar Péter szavaira. Az ügyvéd szerint az a hájp, ami Magyar Péter körül van, nyilvánvalóan annak szól, hogy a közvélemény egy jelentékeny része kiábrándult a kormányból és a jelenlegi ellenzékből.

Hirdetés

„Lassan már úgy érzem magam, mintha egy ValóVilág-kiadást látnánk minden csatornán”

– mondta az ügyvéd az elmúlt napok történéseiről.

„Amit én összeraktam Magyar Péter publikus nyilatkozataiból, hogy az egyik családi balhé úgy kezdődik, hogy Gulyás Gergelynél vannak egy családi vacsorán. Tehát, ha valaki a saját legjobb barátját és feleségét lehallgatja, vagy róluk az engedélyük nélkül hangfelvételt készít bármilyen okból, az azt jelenti, hogy ez az ember a saját barátaihoz, a saját feleségéhez nem lojális.„ – elmélkedett az ügyvéd.

”Miért feltételeznénk róla, hogy a választópolgárokhoz lojális lesz?„

 – teszi fel a kérdést Schiffer. Hangsúlyozta: ez vörös vonal.

„Sok mindent meg lehet tenni a politikában, de az, hogy valaki a hozzá legközelebb álló emberekről hangfelvételt készít, az olyan lojalitásproblémát vet fel, amelynek ki kéne hogy nyissa az emberek szemét”

–szögezte le.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Korábban írtuk