– 2006 ősze, budapesti utca: szemkilövetés, rendőrattak, lovasroham. Emlékszel, te pofátlan, kommunista, „spontánprivatizációban” meggazdagodott, emberek arcába hazudó, békés tüntetőket kardlapoztató pribék? Te mersz egyáltalán megszólalni október 23., a forradalom, a pesti srácok kapcsán, aki még ’89-ben is arról beszélt, hogy a Varsói Szerződésből történő kilépés „nem aktuális”, miközben Orbán Viktor a szovjet csapatok kivonását sürgette tömegek előtt a Hősök terén?

Hirdetés

– emlékeztet bejegyzésében Szánthó Miklós.

– Te odaböfögtél a sajátjaidnak Őszödön káromkodva meg primadonnáskodva, hogy menjenek vissza autófényezőnek, elküldtél mindenkit a k*rvaanyjába és elismerted, hogy az egész politikád legbelső magja a hazugság. Mikor ez kisült, akkor meg olyan nagyon „bátor” voltál, hogy valóban ráküldted a karhatalmat a saját népedre. Jó ávós reflexként ezt tanultad az apósodtól, Apró Antaltól, gondolom, miközben ünnepélyes, ebéd utáni mosollyal ültetek a levesestányér felett vasárnaponként

– fogalmaz az Alapjogokért Központ főigazgatója.

– Játszod itt az emberbaráti dáridót, de hangod hamis. Ti szólítjátok ki az embereket 23-án utcára, ti, az állampárti hálózataikat felhasználva ’90 után is pöffeszkedő, a kádári elvtársiaskodást finomkodó nyugati érzékenyítőkurzusokra cserélő himpellérek? „Lehet itt tüntetni. Majd megunják, hazamennek” – mondtad te 16 évvel ezelőtt, aztán amikor nem mentek haza, odalövettél

– emeli ki Szánthó Miklós, aki arra is emlékezteti bejegyzésében Gyurcsány Ferencet, hogy egykori kormányfőként ölbe tett kézzel nézte, ahogy az oroszok megveszik a MOL-t. – Most meg tapsikolsz a szankcióknak és Brüsszelbe rohangáltok árulkodni, hogy a csúnya magyar kormány nem átall kiállni a magyar érdekek mellett? – teszi hozzá az Alapjogokért Központ főigazgatója.

– Ocsmány egy nímand vagy te. Tudjuk, azért csinálod, hogy provokálj, hogy a zűrzavarban, amit keltesz, a felszínen maradj – de fordítva sül el a dolog, kisbarátom. Minden ilyen hitvány gesztusoddal emlékeztetsz minket, hogy te még mindig itt vagy, hogy te vagy a madame ebben a baloldali kuplerájban. Tény, másodosztályú akadékoskodásoddal még mindig te vagy A Feri a balos megye III-ban, ürügyeidet ördögi ügyeséggel választod meg. Persze, te igyekszel üdén szemet hunyni saját hazugságaid felett, előadod „erkölcsi felháborodásod” apró gyöngyszemeit, saját hülyeségeid mámorában élsz, és azt hiszed, hogy az embereknek annyira alultáplált az agya, hogy elfelejtik bűneidet. De, nem Feri. Értjük, hogy miért csinálod mindezt. De e „megértés” nem fog helyet adni a feledésnek. Nem felejtünk! Soha többé baloldal!

– zárja bejegyzését Szánthó Miklós.

Korábban írtuk